В последните години разни инфлуенсърки се надпреварват коя да качи

...
В последните години разни инфлуенсърки се надпреварват коя да качи
Коментари Харесай

Бременната Стела си призна: Качила 11 кг. за 5 месеца! Какво очаква до края?

В последните години всякакви инфлуенсърки се надпреварват коя да качи минимум килограми до края на бременността си. Е, влогърката Стела Павлова няма желание да се включва в конкуренцията, даже в противен случай! Сякаш инфлуенсърката се пробва да възстановява качването на килограми в този интервал (за което я поздравяваме).

Виж още: Всички приказват за Станислав от Hell's Kitchen! Той е благоприятен, само че със скандална история в миналото 

Към тези изводи достигнахме, гледайки сторитата на Стела, в които тя отговори на някои въпроси на свои почитатели. Сред тях беше и този какъв брой кг е качила до момента. За петте месеца Стела е покачила тежестта си с 11 кг., като преди бременността е била 57 кг., а в този момент е 68 кг.

Стела допусна, че до края ще качи още толкоз, а може би и още, само че побърза да посочи, че изобко не ѝ пука от това. Тя акцентира, че единственото, което я вълнува, е бебето да се развива добре и да наддава съответно. А килограмите - след раждането ще ги смъкна. 

Виж още: VIP намек с фото бомба?! Бременна ли е Николета Лозанова 

В този ред на мисли Стела се похвали, че към този момент е почнала да усеща леки ритници в корема си. Но макар всички белези на обикновено протичащата бременност, тя разкри, че към момента със Сандев не са купували нищо за сина си. Като за това имало и друга причина - освен фактът, че е рано.

Стела разкри, че напълно скоро двамата влогъри ще сменят жилището си и просто нямало смисъл да взимат нещо, с цел да го носят след това на новото място.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР