В последните години пазарът на букмейкърите у нас се разрастна

...
В последните години пазарът на букмейкърите у нас се разрастна
Коментари Харесай

Кои са най-полезните функции за залози на Betano?

В последните години пазарът на букмейкърите у нас се разрастна до неподозирани хоризонти, а от това печелят потребителите, които получават доста по-голям избор. Конкуренцията в бранша извади на напред във времето няколко онлайн букмейкъри, измежду които е и Бетано. Бетинг компанията задава доста високи стандарти и предлага едни от най-хубавите условия на пазара. В уеб страницата на ще откриете и доста потребни функционалности за залози, които ще ви оказват помощ по време на вашата игра. Какви са функционалностите за залози на Бетано и с какво могат да ви бъдат потребни – това ще ви разкажем в идващите редове.

Когато приказваме за функционалности на
букмейкър, може би най-важната е тази за затваряне на залог, срещана още като Cash out. Всеки уважаващ себе си състезател би трябвало да разполага с такава функционалност, тъй като тя ти дава доста по-голям надзор върху залозите. Затварянето на залог разрешава на играчите да приключат даден залог, в случай че преценяват, че не желаят да чакат развръзката на събитията до дъно. Това може да спести доста нерви в последните и най-напрегнати минути от даден футболен мач, а и опитните играчи усещат по кое време даден залог е напът да не „ излезе “. Бетано разполага с функционалност за за затваряне на залог и ще можете да се възползвате от нея когато и да е, когато ви потрябва.

Друга значима функционалност, с която разполага Бетано, е Bet Builder. Тази функционалност може да се срещне и под други две наименования – „ създай
залог “ или Match Combo. Bet Builder ви дава опция да си създадете ваш личен залог, който се разграничава от общоприетите пазари, предлагани от букмейкъра. Така ще можете в един залог да комбинирате няколко разнообразни пазара от едно и също събитие. В един залог може да съберете от 2 до 7 пазара от едно събитие и доста да повишите крайния коефициент. Бетано ви дава опция да творите и да вършиме каквото си пожелаете в света на залозите.

Всеки един влиятелен
букмейкър би трябвало да разполага и с директно предаване на спортни събития. Такава функционалност ще откриете и в Бетано, който предлага опция да гледате онлайн най-големите спортни събития, до момента в който вършиме залози. Към това имате и анимирана скица, която ви демонстрира в действително време какво се случва в даден мач. Статистиката на Бетано е различен значим способ, който може да употребявате във вашата игра. Прякото предаване е разкош, който можете да употребявате даже когато не залагате, а просто желаете да се любувате на обещано спортно събитие.

Бетано разполага и с оферта за ранно погашение за разнообразни спортове. Във футбола това се случва при 2 гола задатък. Ако тимът, на който сте заложили да победи в даден мач, поведе с 2 гола, то Бетано непосредствено ще ви изплати облагата, без да чака крайния излаз от мача. Така даже вашият тим да не победи в края, вие към този момент ще сте прибрали облагата. Ранното погашение ще ви спести нерви в по-напрегнати мачове, когато е допустимо да станат „ обръщалки “. Във футбола всекидневно ставаме очевидци на обрати, тъй че ранното погашение на Бетано е функционалност, която ще ви бъде доста потребна. Тази функционалност участва и в други спортове като тенис и баскетбол. Така да вземем за пример на шампионатите от Големия шлем при мъжете задатък от 2 сета непосредствено ви носи облага, без да се изчаква третият сет. В баскетбола пък ранното погашение е при задатък от 20 точки.

Бетано разполага и с функционалност „ поискайте
залог “. Тя се ползва, когато видите, че букмейкърът не предлага избран пазар за обещано спортно събитие. Вие можете да поискате от букмейкъра залог за въпросното събитие, а Бетано незабавно ще ви изготви предложение с атрактивен коефициент. Това е още една страхотна функционалност, с която Бетано може да се похвали.

* публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР