В последните години Гуинет Полтроу се е отдала на семейния

...
В последните години Гуинет Полтроу се е отдала на семейния
Коментари Харесай

Условието, при което Гуинет Полтроу ще снима отново

В последните години Гуинет Полтроу се е отдала на фамилния живот със брачна половинка си Брад Фалчък и грижите за двете си деца. Наскоро тя разкри и аргументите, поради които е скъсала с специалността, както и по какъв начин са се пренаредили целите й.
 Гуинет Полтроу, откровенията на актрисата за кариерата ѝ и за какво се е отказала от рано от нея
Как Гуинет Полтроу разбра, че не желае да е актриса

Бремето на известните

Полтроу от дълго време е схванала, че актьорството не е това, на което желае да посвети целия си живот . Дори му е дала повече, околкото би трябвало. Днес има разнообразни обичани занимания - като готвенето, и бизнес инициативи - като свещи с мирис на вагина, част от лайфсатйл марката й Goop.

Тя обаче не изключва на 100% някой ден още веднъж да се появи на снимачната площадка на някой филм. Има обаче едно изрично условие , с цел да може това да се случи.
 Снимка 461484

В диалог с Наоми Кембъл в новия епизод на онлайн поредицата #NoFilterWithNaomi, актрисата признава, че ще се съгласи на нова роля, единствено в случай че е написана от нейния брачен партньор Брад Фалчък и той доста държи точно тя да я изиграе .

" Трябва да дремя със сценариста ", пошегува се тя, само че не и без доза решителност в позицията си.
 Снимка 513956

Освен това, Полтроу за следващ път призна, че се усеща много некомфортно пред камерите, макар дългите години, в които е била тъкмо там. За сметка на това, обожава да се занимава с спектакъл и може пък да се върне на тази сцена, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР