В последните години един скандал в светските среди не излиза

...
В последните години един скандал в светските среди не излиза
Коментари Харесай

И Слави остана безсилен пред конфликта на Преслава и Галена! Вече 3 години се избягват

В последните години един скандал в светските среди не излиза от устата на хората, а точно спорът сред Преслава и Галена.

Двете любимки на България се скараха преди повече от 3 години за премията „ Певица на годината “ и до ден сегашен от другарството на някогашните съквартирантки няма и диря.

Редица звезди и продуценти се опитваха да помирят двете икони , само че опитите на нито един не се увенчаха с триумф. Такъв опит направи и Слави Трифонов. Водещият от дълго време е потвърдил, че науми ли си нещо, никой не може да го спре, само че очевидно помиряването на две дами е непостижима задача даже за него. Трифонов предложения мадамите в новогодишното издание на предаването си, където с изключение на обща гардеробна, певиците трябваше да разделят и общата сцена в края на предаването, когато всички участници в шоуто дружно пеят новогодишна ария.

Да, но не..., както обичат да споделят българите. Добрите планове на Слави останаха единствено добра концепция. Дни преди излъчването на предаването Преслава и гримьорът Цецо Андреев споделиха видеа от гримьорната на предаването, където Преслава пее песни дружно с всички други участници - Азис, Йорданка Христова, Тита, само че един от изпълнителите липсва в и това е точно афектираната на Преслава - Галена .

Жената на вафленият необут Галин очевидно е пристигнала на фотосите по-късно за да не дели обща гардеробна с Преслава. Макар Галена отдавна  да е демонстрирала страхотни връзки с сътрудниците си от различен род - Криско и Тита, този път тя пропусна компанията им, поради наличието на Преслава.

И в случай че неналичието на Галка в гримьорната не е задоволително доказателство за към момента незаровената томахавка, то в края на шоуто, на общото осъществяване, още веднъж се видя от цяла България по какъв начин двете звезди не застанаха една до друга. Наложи се фолк кралят  Азис да застане сред тях, а певиците даже не се погледнаха.

Тази вест пристигна като леден душ за почитателите на двете звезди, които таяха очаквания за помирение, при оповестяването на новината за общото им присъединяване. До момента певиците се избягваха като демон от тамян при взаимни концерти, само че този път беше неизбежно. Явно и новата година за тях стартира както досега, а помирение ще има едвам когато певиците спрат да са си конкуренция. Подобен образец преди години имаше с Глория и Ивана, които и до ден сегашен не са първи приятелки, само че двете звезди от новата генерация пазят дълго минало дружно при започване на кариерите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР