В последните години българският футбол произвежда една посредственост. Клубовете трябва

...
В последните години българският футбол произвежда една посредственост. Клубовете трябва
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Българският футбол произвежда една посредственост

В последните години българският футбол създава една незначителност. Клубовете би трябвало да се замислят. Това съобщи Станимир Стоилов на аерогара София. Старши-треньорът на " Астана " в България се прибра, откакто неговия завоюва четвърта поредна купа в шампионата на Казахстан.

Трябва да произведем качество и след това да приказваме за народен тим. Българските играчи не могат да отговорят на условията. Българските футболисти са на криво-ляво равнище. Даже се представихме повече от почтено в квалификациите предвид на това. Клубовете не работят. Повече сме по приказките. Произвеждаме под междинното качество, а желаеме да имаме народен тим, сподели още Станимир Стоилов . Той призна, че не престават делата му с " Левски " за неизплатени награди.

Не съм гледал детайлно Левски. Този развой на разпад върви 9-10 години и за мен няма нищо ново под слънцето. Не мисля, че моето мнение е забавно на хората, които управляват клуба. В Европа единствено " Лудогорец " се показва на високо равнище. Добавям и повече от отличното показване на " Ботев ". Виждам положителни терени и осветяване. Конкуренцията стана забавна. ЦСКА е победил " Лудогорец ", конкуренцията се е вдигнала. Смятам, че " Лудогорец " ще продължи напред в Лига Европа. Надявам се двата ни гранда да основат проблеми на " Лудогорец " във вътрешното състезание.Философията на футбола не е доста комплицирана. Не един и двама притежатели се пробваха и се самоубиха. Когато се смееше цяла България на някои мои приказки, оказа се, че сме имали право. Ако не разполагаме с някои чужденци, ще бъдем на равнище нула. Ако нямаше шуробаджанащина във футбола ни, можеше и да се случи. Това, че победихме Швеция и Холандия, мисля си, че това няма по какъв начин да се случи още веднъж, сподели още Станимир Стоилов . Чуйте какво сподели той за купата с " Астана " и дали ще остане в Казахстан:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР