В последните години Алексей Петров нямаше по-близки хора от Кирил

...
В последните години Алексей Петров нямаше по-близки хора от Кирил
Коментари Харесай

Недялко Недялков: В последните години Алексей Петров нямаше по-близки хора от Кирил Петков и баща му

В последните години Алексей Петров нямаше по-близки хора от Кирил Петков и татко му, разяснява пред Евроком здателят на ПИК Недялко Недялков.

``Алексей вероятно е имал записи от срещите за сформиране на държавно управление, подобен беше неговият жанр - ченге, сътрудник под прикритие, и в този момент борбата е кой ще постави ръка върху тези компромати``, уточни той.

" През 2010 година внезапно в негово лице цялата страна припозна главния изверг и провинен за всичко. Тогава той падна жертва на една политическа и корпоративна борба. Неговите проблеми пристигнаха, откакто сподели, че КТБ е гнила ябълка и че дава безбожно високи лихви, че източва страната. Той пръв заприказва за медийния монопол на Цветан Василев, Делян Пеевски и Движение за права и свободи. Няколко месеца по-късно пристигнаха и неговите проблеми със закона ", добави още той. 

" За страдание, през последните месеци с Алексей, с който бяхме другари от доста години, леко развалихме калимерата, тъй като не одобрих неговата дейна роля на проектант и подизпълнител на това държавно управление. Не одобрих приказките му какъв брой отлично е, че Борисов и Петков са се прегърнали, какъв брой е значимо основният прокурор да си подаде оставката. Познавах го от 20 години, само че не и в такава светлина, бих споделил детска светлина ", посочи издателят на ПИК. 

" Казах му няколко пъти, че това не беше той. Той в действителност е желал за услугите, които е направил за това държавно управление, да се върне като зам.-шеф на ДАНС. И това е било признато като гаранция от семейство Петкови. Имало е заричане да стане зам.-шеф на ДАНС и това е повлияло и е агресирало неговите атентатори``, разясни Недялков. 

``Алексей усещаше Кирил Петков като наследник, татко му Петко - като брат. В последните две години той нямаше по-близки хора``, изясни още той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР