В последните две години, напълно разбираемо, домашното кино достигна нови

...
В последните две години, напълно разбираемо, домашното кино достигна нови
Коментари Харесай

LG И FILMMAKER MODE™, – защо най-добрите холивудски режисьори препоръчват домашно кино в този режим

В последните две години, изцяло разбираемо, домашното кино доближи нови висоти и огромната част от кино почитателите се любуваха на обичаните ленти от удобството на личния си хол. Филмовите вечери постоянно са вълнуващо време от всекидневието, само че един режим на гледане трансформира изцяло зрителското преживяване, като съумява да го приближи оптимално до преживяването в кино салонитe. Става въпрос за FILMMAKER MODE™ - режим, посредством който потребителят може да гледа филмите по този начин, както режисьорите са имали поради. 4К и 8К тв приемниците на LG след 2020 година, в това число LG OLED, съдържат значимия режим в набора си от функционалности, като от предходната година смарт тв приемниците ще се трансферират автоматизирано на FILMMAKER MODE™ за филмите и сериалите от Amazon Prime Video. Комбинацията на режима за гледане дружно с по-богатите, чисти и наситени цветове и зашеметяващото качество на картината, които тв приемниците на LG дават, потребителите могат да се приготвят да разширят хоризонтите си с най-съвременното зрителско преживяване, изцяло сравнимо с това в кино салоните.

Върху FILMMAKER MODE™ са работили едни от най-хубавите холивудски режисьори, кино студиа, марки за електротехника, всички в партньорство с UHD Alliance. Общите им старания усъвършенстват вечно домашното кино. Режимът действа като изключва всички настройки за обработка на картината, като да вземем за пример изглаждане на придвижването, резервира верните съотношения на екрана, цветовете и скоростта на фрагментите. Така истинската идея на режисьора се предава точно, с цел да може потребителят да се наслаждения на кино лентата по метода, по който той е бил умислен и да изпита същинско кинематографско преживяване. „ Ние влагаме доста мисъл, създавайки филмите си и всекидневно взимаме хиляди решения за звука, цветовете, светлината, сенките, страстта и осъществяването. FILMMAKER MODE™ разрешава на потребителите да видят тези решения и вкъщи “, споделя за режима Джеймс Камерън, режисьор на шедьоври като „ Титаник “ и „ Аватар “.

За епично преживяване като на кино е необходим обаче и кинематографичен екран с висококачествена картина. LG тв приемниците оферират примиум качество и осъществяване на всяко равнище, а огромният избор при марката от размер на екрана, резолюция и технология, сигурно може да задоволи всяка нужда на потребителите. Телевизорите LG OLED TV са приети от водещи режисьор като тв приемниците, които задават стандарта за качеството на картината. Те са отличени също по този начин от кино специалисти на 72-та годишна гала за награди Emmy® за технологии и инженеринг. „ Виждайки някои от старите си филми като „ Титаник “ и „ Аполо 13 “ на LG OLED TV, при които толкоз мъчно доближих до дълбокото и богато черно, което си представях, и в този момент, когато ги виждам на екрана, е вълнуващо странствуване още веднъж към тях и потребителите могат да ги изживеят по този начин, както в никакъв случай до в този момент. Зрителското преживяване е необикновено и технологията има главния принос за това. И има единствено едно място, на което може да се изпита по този метод – на никое място другаде. И това е в кино салона или към този момент с LG OLED TV”, това споделя Робърт Легато, VFX Supervision, режисьор и кинематограф.

Във всички свои серии тв приемници – OLED, NanoCell, QNed MiniLED, LG написа история и постанова новаторски нови технологии, с които укрепва цветовете, контролира яркостта и внася реалистична изясненост на всяко изображение. Черното е по-черно отвсякога, а картината – почтена за огромния екран. В композиция с режима FILMMAKER MODE™, LG тв приемниците са съвършеното решение за домашно кино за всеки консуматор, който желае да издигне зрителското си преживяване на по-високо равнище.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР