В последните два сезона Дерик Роуз все по-малко попада под

...
В последните два сезона Дерик Роуз все по-малко попада под
Коментари Харесай

Дерик Роуз напомни за себе си

В последните два сезона Дерик Роуз все по-малко попада под светлината на прожекторите. До огромна степен повода за това е трагичното показване на тима му - Детройт Пистънс, който приключи сезон 2019/20 с едвам 20 извоювани мача от 66, а през актуалната акция е финален в Източната конференция с актив от 3-9.

Въпреки това през миналата нощ " буталата " изненадаха неприятно финалиста от предишния сезон Маями Хийт. Пистънс надделяха " горещите " със 120:100 като посетител, а Ди Роуз имаше основна роля за триумфа с върховия си мач за сезона. Най-младият MVP в Лигата записа 23 точки и 4 асистенции за единствено 21 минути игрово време по пътя към триумфа на отбора си.

Derrick Rose tonight:

23 PTS
4 AST
4 STL
66 FG%
60 3P%

Only played 21 minutes.
— Hoop Central (@TheHoopCentral)
През сегашния сезон Роуз още веднъж е заел ролята на авариен гард, който да оказва помощ на новобранеца Килиан Хейс. Бившата звезда на Чикаго Булс записва приблизително по 14.9 точки и 5.2 асистенции за 23 минути на паркета. Преди началото на новата акция се заприказва за произлязъл трансфер на 32-годишния деец, защото Детройт явно навлиза в развой на преизграждане. Той обаче посочи, че е благополучен да остане в отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР