В последните два работни дни на отиващата си 2022 година

...
В последните два работни дни на отиващата си 2022 година
Коментари Харесай

С неформални срещи на чаша вино с туристическия бизнес министър Димитров изпрати 2022 година

В последните два работни дни на отиващата си 2022 година министърът на туризма доктор организира неофициални срещи с бизнеса във Варна и Бургас.

На чаша вино, с мисъл за свършеното през годината и с вярата за една по-успешна за българския туризъм 2023 година министър Димитров и представители на главните локални туристически организации обмениха хрумвания и разискаха проблемите и провокациите, с които са се сблъскали през последните месеци и по които следва да работят през идните, оповестяват от пресцентъра на Министерство на туризма.

Представителите на сектора показаха задоволство от направеното досега, насочиха своите рекомендации и споделиха вижданията си по най-наболели и настоящи въпроси.



Министър Димитров регистрира свършеното през петте месеца на служебния кабинет и изрази готовността си да продължи да работи в името на идеята на българския туризъм. Сред целите си той още веднъж обърна внимание на дейната, целенасочена и съответна реклама на дестинацията по пазари. Той акцентира общата отговорност на всички – държавна власт и представители на бранша, да продължат да работят в синхрон за одобряването на имиджа на България, посредством подчертаване на положителните практики, проявление на положителни вести и дейна работа на всеки един в неговото лично поле.

В идващите месеци сходни неофициални срещи с фокус върху туризма ще бъдат проведени и в останалите регионални градове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР