В последните два дни на месец май двете детски градини

...
В последните два дни на месец май двете детски градини
Коментари Харесай

Генерал Тошево изпрати с тържество завършващите детска градина и бъдещи първолаци

В последните два дни на месец май двете детски градини в град Генерал Тошево – „ Първи юни “ и „ Пролет “, тържествено изпратиха своите бъдещи първокласници от подготвителните си групи. Много публични посетители, родители, другари и преподаватели пожелаха „ на добър час и на добра удача “ на децата, които през септември ще сменят обичаните стаи, цялостни с играчки и забавление с образователния чин и буквара.

На 30 и 31 май в концертните зали на двете детски градини общо 41 деца (25 от детска градина „ Пролет “ и 16 от детска градина „ Първи юни “) си взеха по церемониален и запаметяващ се метод сбогом с обичаната детска градина. Отличното показване на двете групи беше едно самопризнание за учителите, виновни за тяхната подготовка и образование.

Четири години отлетяха като момент в игри и занимания. Сега порасналите девойки и момчета напущат детската градина виновни и любознателни, научили доста неща за света към нас. Малчуганите пяха, танцуваха и се веселиха тъкмо както те го умеят. Тяхното показване и слънчевите им усмивки извършиха с наслада сърцата на гостите в залата – родители, родственици и другари. Най - топли и сърдечни пожелания към бъдещите първокласници насочиха техните учителки и шефовете на двете детски градини.

Празникът беше една пъстра приказност от прелестни костюми, хубав фон и доста труд вложен както от учителите, по този начин и от децата. Тържеството, на което не липсваха и сълзи от горделивост и наслада, приключи с връчването на удостоверенията за приключена подготвителна група персонално от кмета на Община Генерал Тошево Валентин Димитров. Той подари на децата доста дарове и им пожела нехайно, радостно, щастливо и щуро лято изпълнено с игри и забави, в което да съберат сили за нови провокации.

Довиждане детска градина! Здравей първи клас!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР