В последните дни всички се чудим дали наистина милиардерите Марк

...
В последните дни всички се чудим дали наистина милиардерите Марк
Коментари Харесай

Хитрият ход на Зукърбърг срещу Мъск

В последните дни всички се чудим дали в действителност милиардерите Марк Зукърбърг и Илон Мъск ще застанат един против различен и ще се бият в клетка. Все още не знаем безапелационния отговор и планувана дата за зрелищното събитие няма, само че едно е ясно - борбата сред двамата отвън кръга става все по-ожесточена.
 Илон Мъск и Марк Зукърбърг очевидно в действителност ще се бият в мач
Мъск против Зукърбърг - мач ще има

Нещата в действителност вървят към... пердах

Докато собственикът на Фейсбук тренира бразилско жуи-житцу, което несъмнено ще му е от употребява при възможен дуел, разгласи и стартирането на ново приложение за Android и iOS, което ще бъде налично от на следващия ден, 6 юли. Threads от в този момент дава поръчка да се трансформира в " килъра на Twitter ".

Не можем да отречем на Марк Зукърбърг, че нацели точния миг за този стратегически ход. Освен че в този момент всички приказват за него и за Мъск, актуалният собственик на Twitter още веднъж си навлече гнева на потребителите на обществената мрежа с ограничаването за брой прочетени постове дневно, което възнамерява да вкара.
 Снимка 613163

И без това мнозина предсказват, че милиардерът ще успее да срине всичко, което Джак Дорси беше постигнал, а в този момент наподобява, че може да се окажат прави. И всички, които останат разочаровани, могат да се трансферират към алтернативата, която предлага.

Приложението Threads е обвързвано с Instagram и е основано за " диалог въз основата на текст ". Създателят на Фейсбук към този момент нееднократно е доказвал, че съумява да създаде много печеливши копия на други сходни артикули.

Историите и кратките видеа reels в Instagram например първо съумяха да задминат по гледаемост Snapchat, а в този момент са директна конкуренция на ToikTok. Затова и на Threads се разпореждат огромни очаквания, изключително поради обстоятелството, че като част от Instagram ще има доста по-силен старт, в сравнение с в случай че беше независима платформа, предава Business Insider.
 Марк Зукърбърг, Илон Мъск и ще има ли боксов мач сред двамата
Ще има ли боксов мач сред Мъск и Зукърбърг

Или всичко е единствено смешка

Илон Мъск сигурно няма да е изключително благополучен от удара под кръста, който му нанесе Марк Зукърбърг отвън кръга. Но и за него има едно утешение. Според Bloomberg Billionaires Index, собственикът на Tesla още веднъж е на върха по благосъстояние. Той е съумял да прибави към нетното си положение 96.6 милиарда $ до 30 юни 2023 година, до момента в който за Марк Зукърбърг тази сума е 58.9 милиарда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР