В последните дни се засилва усещането за съставянето на редовен

...
В последните дни се засилва усещането за съставянето на редовен
Коментари Харесай

Донев за съставянето на кабинет: Както във филмите - необходимо е търпение, за да дочакаш финала

В последните дни се ускорява чувството за съставянето на постоянен кабинет. Дали тази матрица ще ни изведе до действителността на държавно управление  в 49-то Народно заседание. Както се случва във филмите със заплетени сюжети - належащо е самообладание, с цел да дочакаш финала. И остро внимание, с цел да не пропуснеш репликата, която издава същинските планове. Това съобщи при започване на съвещанието на Министерския съвет министър председателят Гълъб Донев.

Той насочи рекомендация за бъдещите постоянни министри: " Откритото ръководство е най-хубавата информационна тактика, която подсигурява доверието в обществото ".

" Намираме се в Седмицата на откритото ръководство. България е една от 75-те страни в света, в които в дните от 8 до 12 май се удостоверява правилото да се ръководи намерено. Властимането е форма на владеене на механизми за въздействие и влияние върху публичния живот, която може да извади най-хубавото или най-лошото от властимащия. По-често сме очевидци на второто. Властта има смисъл, когато я прилагаш в изгода и с грижа за хората ", добави Гълъб Донев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР