В последните дни се отвори позабравена в Борисовата градина тема.

...
В последните дни се отвори позабравена в Борисовата градина тема.
Коментари Харесай

Крайно време е да се потърси справедливост за годините източване на ЦСКА

В последните дни се отвори позабравена в Борисовата градина тематика. След 2016 година думите " съд ", " обвързване ", " възбрана " към този момент не се използваха в едно изречение с ЦСКА.

Човешката безочливост обаче не познава граници и някогашният футболист Юнес Бенжелюн държи да вземе 600 хиляди евро за присъединяване си в няколко контроли през 2012 година.

Заедно с него стартират да изпълзяват и други човеци, които имат изключително огромна виновност за тежкото финансово положение на най-титулувания български клуб през миналото десетилитие.

Те носят персонална отговорност за това ЦСКА да няма купа повече от 10 години, което е казус в историята на хегемона в българския спорт.
 Вече е пределно ясно - ЦСКА го има поради един човек
Вече е пределно ясно - ЦСКА го има поради един човек

И той би трябвало да усети войска зад себе си

Не е ли извънредно време да се потърси отговорност за слагането на клуба в това състояние?

Нима в договорите на взиманите " на кг " футболисти за източване на тима не участват подписи и имена? В коя страна се разрешава двата най-обичани гранда да се докарат до сходно финансово състояние и вместо да се потърси помощ институциите гледат единствено по какъв начин да си съберат наеми и лихви до последната стотинка, че в случай че може и от горната страна?

С появяването на Юнес Бенжелюн в медийното пространство през 2022 година се отваря огромна рана.

Сякаш голямата фенска маса на ЦСКА беше не запомнила времената, в които нямаше пари да се платят тока и топлата вода на " Българска войска ".

Миналото обаче не трябва да се не помни - историята се чете, с цел да не се повтарят старите неточности.
 От ЦСКА през женски клуб от Бургас до Каспичан - ето кои клубове издигат Бербо
От ЦСКА през женски клуб от Бургас до Каспичан - ето кои клубове издигат Бербо

Вижте цялостния лист

Сега притежателите на тима вместо да купят някой класен футболист, който да даде заключителен подтик в битката за купата с Лудогорец... ще би трябвало да дават неверни пари за някакъв неизвестен воин без нито една минута в формален мач.

В " белите " страни за сходно финансово източване на спортно сдружение, клуб, тим, кавото и да е, се носи наказателна отговорност.

А тези, които настояват, че надали не почитателите са разрешили да се стигне до това състояние, очевидно не си спомнят времената на митинги и протести в продължение на месеци. Когато последователи бяха бити от съмнителни телохранители всяка седмица, а бранш " Г " зеееше празен като ясна оценка на протичащото се в клуба.

Сякаш почитателите могат да спрат документални измами, довели до отнети лицензи, участия в Европа (още неполучени приходи), а най-после и фалти, съпроводен с година заточение във " В " група.

А в този момент бенжелюновщината още веднъж се пробва да изпълзи.
 Кукоч: Всички ще умрем, а ЦСКА ще живее! Срещу силата на мрака!
Кукоч: Всички ще умрем, а ЦСКА ще живее! Срещу силата на мрака!

" Този клуб не може да бъде погубен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР