В последните дни раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня

...
В последните дни раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня
Коментари Харесай

Гришо след Мадалина - коя е новата му голяма любов

В последните дни раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня е една от най-коментираните в светските среди. И до момента в който двамата си разменят уклончиви обвинения в обществените мрежи, отвън тях наподобява, че животът им си продължава постарому и не тъгуват много-много един за различен.
 Григор Димитров след раздялата с Мадалина Геня - какво обръщение насочи тенисистът
Парите пред любовта - това ли избра Мадалина

Кой крив и кой прав

Красивата румънка има задоволително задължения, с които да си отвлича вниманието, а сме сигурни, че и ухажори не ѝ липсват. Родният тенисист пък до неотдавна беше в Китай, а в този момент е назад в Европа и с изключение на за тренировки, намира време и за някои от обичаните си занимания.

разгласява на стори фотография на ретро модел автомобил на марката Ламборгини в необичаен зелен цвят. Той качи и различен кадър, на който седи зад кормилото, и написа: " Лудост...моята обич ".
 Снимка 638523

По фотосите можем да предположим, че тенисистът е имал опцията да се допре до модела в някой музей или изложбена зала и едва ли е станал негов притежател. Той от години е запален фен на бързите скорости, само че си пада повече по най-новите модели с огромни благоприятни условия и много екстри. Тази ретро хубавица на четири колела обаче е съумяла да му открадне сърцето.
 Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня - това ли е повода за нея
Това ли е повода за раздялата на Гришо и Мадалина

Старата ария на нов глас

Докато се приготвя за идващия си шампионат в Австрия и разпуска от натовареното всекидневие в последните месеци, Григор Димитров показа с почитателите си в обществените мрежи, че се е отдал и на шопинг за ново обзавеждане. От години той живее в Монте Карло, само че по-голямата част от времето си не прекарва в своя дом, тъй като е все на път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР