В последните дни от годината всеки поглежда назад и прави

...
В последните дни от годината всеки поглежда назад и прави
Коментари Харесай

Васил Найденов разкри дълго пазена тайна

В последните дни от годината всеки поглежда обратно и прави равносметка за случилото се, споделяйки наблюденията си и откровения. Направи го и Васил Найденов.

Музикалната легенда се върна в годините обратно и си спомни за интервали, в които въобще не му е било до празнуване, а аргументите са повече от шокиращи.

" На Коледа и Бъдни вечер съм бил цялостен живот Панталей пасажер. По време на социализма знаех къде и по кое време ще има вода и ток, в какъв брой ще мога да се обръсна и в кой град. Вече пътувам 50-60 години по света и България ", показа в изявление пред bTV неотдавна артистът. И добави: " Пожелавам си да сме здрави, да пазим себе си и близките и хората да са по-позитивни... Гледам към 2022 година с доста огромен заряд от тази позиция, че към този момент имам планове за работа до юли месец ".

Васил Найденов описа за котката и елхата си у дома, както и че е във безконечен ремонт, само че е сигурен, че в случай че спре да ремонтира и пее, ще почине. За него е по-добре хората да са същински и даже да не се схващат, най-малко да се обичат от сърце.

" По-хубаво да има кавги, отколко нищо ", безапелационен е Найденов.

" Като дете в никакъв случай не съм живял с татко ми, тъй като майка ми се е разделила с него, като съм бил на 1 годинка и може би по тази причина съм бил доста прокълнат и придирчив - 5-6 души съм ги разигравал по през целия ден ", показа българската легенда.

Любопитна детайлност е, че Васил Найденов по специалност не е артист, а пианист и по този начин стартира кариерата му. Обува за първи път прословутите кецове, още когато е бил пианист в " Тангра ". А пък в Белгия за Евровизия си купува първата обеца.

Връщайки лентата обратно, Кеца нямаше по какъв начин да не спомене и за емблематичното си другарство с съветската звезда Алла Пугачова, като дефинира този интервал от живота си като знамение, което го научава да работи с други мащаби.

" Там е друго - в България не може всяка вечер да пеем пред 18 хиляди души ", сподели артистът, който си спомни, че е бил в една гардеробна с Тина Търнър. " Погледнах в огледалото и я видях. Изтръпнах и тъкмо тогава влезе преводачката ѝ, с цел да ѝ каже, че би трябвало да потегля. Когато се изправи, приличаше на нещо извънземно красиво ", показа Васил Найденов.

На въпроса дали е самотно на върха, той отговори позитивно. " Търсят ни като монета, тъй като за жалост ние взехме от Европа не най-хубавите неща ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР