В последните дни на кабинета, ръководството на Българския спортен тотализатор

...
В последните дни на кабинета, ръководството на Българския спортен тотализатор
Коментари Харесай

Рекорден джакпот 20 милиона лева от Тотото с обществени поръчки

В последните дни на кабинета, управлението на Българския състезателен тотализатор стремително пуска публични поръчки за милиони, оповестиха източници на.

Шефовете в тотото като за последно са се заели да разпределят над 20 млн. лева, което съгласно осведомени дава мотив за съществени подозрения за солидни финансови злоупотреби.

Настоящото управление на Спорт Тото започва социална поръчка за услуги, по които към този момент съществува настоящ контракт (март 2023 г), който изтича през април 2025 година. Последователността от нарушавания, политически назначения и поредност от дейности, ориентирани към доста увеличение на разноските без забележима нужда, още веднъж извежда на напред във времето въпроса за прозрачността и законността на процедурите в Българския състезателен тотализатор, разясняват източниците ни.

Особено обезпокоителен е фактът, че на 11 март 2024 година, БСТ е обявил обществена поръчка за „ Отпечатване и доставка на удостоверителни знаци за присъединяване в моментни лотарийни игри “, макар съществуването на контракт за същата услуга, почнала през 2023 със период до 24 април 2025 година.

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР