В последните дни на август Богинята на нощния живот държа

...
В последните дни на август Богинята на нощния живот държа
Коментари Харесай

Екстаз в Megami Club Plovdiv

В последните дни на август Богинята на нощния живот държа гостите си в положение на възторг. Ето по какъв начин Megami Club Plovdiv изпрати месеца: Неуморимата поп фолк хала Теди Александрова беше първа. Тя пя в заведението в сряда. Както постоянно, тя беше провокативна, дива и секси и се раздаде за публиката.

Както историята демонстрира, тя е постоянно настояща. Камелия умее да предизвика публиката и всички, да, всички., признават, че тя е абсолютният секссимвол измежду поп фолк изпълнителките. Звездата гостува на Megami Club Plovdiv в четвъртък.

В последния ден на месец август празненство настроението в Богинята на нощния живот беше поверено на човека-глас Тони Стораро. А на 1 септември - събота, публиката в Megami Club Plovdiv стана очевидец на грандиозно " Ecstasy " тематично шоу.

Три празненство богини ви чакат в Megami Club Plovdiv. Ето кои са те:

С началото на новия месец Megami Club Plovdiv припомня (макар че знаем, че не сте забравили), че новият празненство сезон ще бъде популярен. Богинята на нощния живот предлага на своите посетители впечатляващи шоупрограми и тематични празненства. Ето какво ще се случи тази седмица.

Първа пред публиката в ТОП клуба ще е Анелия. Новият ѝ план " Просяци " е към този момент факт и феновете й ще чакат с неспокойствие звездата да го извърши за първи път онлайн на гостуването си в Megami Club Plovdiv. На внушителните мултимедии в заведението гостите ще могат да видят и клипа към песента, който е сниман в Кападокия – Турция. Вход свободен за студенти!

Провокативната и секси звезда Емануела ще е на гребена на празненство вълната в Богинята на нощния живот в четвъртък. Нейните шлагери ще звучат цяла нощ особено за многочислената аудитория, която от в този момент се знае, че ще изпълни клубът до горе. И довечера входът ще е свободен за студенти!

Певицата с неповторим глас и огромно сърце - Софи Маринова ще е на сцената Megami Club Plovdiv в петък, а в събота ще можете да станете очевидци на тематичното шоу на балет Мегами - " Cats ". Не го пропускайте!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР