В последните десет дни новини около принца и принцесата на

...
В последните десет дни новини около принца и принцесата на
Коментари Харесай

Новото вдъхновение на Кейт Мидълтън

В последните 10 дни вести към принца и принцесата на Уелс нямаше. А повода е напълно основателна - двамата бяха излезли в мини-ваканция, която да прекарат дружно с трите си деца Джордж, Шарлот и Луис.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, BBC и ролята им на водещи по случай Световния ден на менталното здраве
Когато Уилям и Кейт сменят специалността си

Принцът и принцесата в ролята на водещи

Сега обаче принц Уилям и Кейт Мидълтън се завръщат към нормалните си занимания. Планирали са пътешестване до Скарбъроу, северен Йоркшир, където ще вземат участие в събития, отдадени на менталното здраве на деца и младежи. Те са част от активността на Кралската фондация.

Междувременно стана ясно, че Кейт Мидълтън е станала патрон на една любопитна самодейност. Тя ще " покровителства " Прит Чандри в нейната експедиция през Антарктика. Прит желае да е първата жена, прекосила сама континента - странствуване с дължина над 1600 км.

Чандри, която е физиотерапевт и боен доктор, стана първата цветнокожа жена, стигнала сама до Южния полюс - пътуването й лишава 36 дни. За идното пътешестване капитан Чандри ще тегли на шейна съоръжение и храна с тежест 120 кг и ще би трябвало да устоява на температури до -50 градуса.

" Гордея се да поддържам Прит в невероятното предизвикателство да стане първата жена, прекосила Антарктика сама и без спомагателна помощ ", написа Кейт Мидълтън в формалния профил на принца и принцесата на Уелс. Очаква се експедицията на Чандри да стартира през ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР