В последните часове на настоящото Народно събрание и преди да

...
В последните часове на настоящото Народно събрание и преди да
Коментари Харесай

В кулоарите на парламента БСП влезе в схватка и с Възраждане

В последните часове на актуалното Народно заседание и преди да разменят реплики с досегашните си съдружни сътрудници от Има Такъв Народ, от Българска социалистическа партия влязоха в борба и с " Възраждане ".

Представителят на левицата Александър Симов упрекна депутатите на Костадин Костадинов, че през вчерашния ден са подкрепили ратификацията на изменението за договорите за самолетите Ф-16 и по този начин на процедура се присъединили в " бъдеща евроатлантическата коалиция ".

" Възраждане " са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъсат за гласове, които апропо ни слага и въпроса за моралния образ на Костадин Костадинов, защото, не знам дали Вие си спомняте, само че аз си припомням по какъв начин единствено допреди няколко години той висеше на " Позитано " с горещите молби да бъде повдигнат за кмет на София и като не стана това, явно е решил, че евроатлантическото русло е доста по-удобно за него, “ съобщи Симов.

Момчето се е объркало, и през разум не ми е минавало да се кандидатирам за кмет на столицата, отговори Костадин Костадинов и подсети:

" Единственият град в България, в който на балотажа Българска социалистическа партия не поддържа претендента против ГЕРБ - това го направиха в цялата страна, с едно-единствено изключение, знаете ли кое беше то? Варна. Тогава повода беше, аз ще ви кажа това - подмолните връзки на ГЕРБ и на Българска социалистическа партия ".

Костадинов отхвърли присъединяване в " скрит план " за събаряне на държавното управление, в каквото го упрекна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Това държавно управление се самосвали. Ако някой е взел участие в " скрит план ", това са лицата Петков, Василев, Нинова, Иванов, Атанасов - мандатоносителите на това ръководство - със своите безумни дейности, малоумни решения, които в този момент, през днешния ден трябваше да оправяме постфактум. Те доведоха страната до ръба на злополуката ", означи Костадинов.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР