В последните 6 години Гери Стаменова е на 24 години?

...
В последните 6 години Гери Стаменова е на 24 години?
Коментари Харесай

"Вампир съм": Гери Стаменова проговори за годините си, но пак увърта

В последните 6 години Гери Стаменова е на 24 години? Това е най-горещата тематика към риалити звездата. Гери, която прави всичко по силите си, с цел да се хареса на Виктор Стоянов, най-накрая разяснява тематиката за възрастта си, само че с много увъртания.

Стаменова, която се подвизава и като певица, съобщи в ново видео, че е сюрпризирана от този въпрос и не е очаквала такава реакция от " явна неточност ", както сама показа. Гери очевидно загатва, че е позволена неточност във визитката ѝ, в която е показана за 24-годишно момиче. Оказа се, че в случай че тя се показва към момента за толкоз годишна, значи в последните 6 години е все на 24. 

Виж още: Не сте виждали Денис в такава роля! Парчето на Емилия и Теофиков скри шапката на всички 

Гери хем отговори, хем – не. " Може да съм върколак, може да съм на 160, на 32, на 34, а може и да съм на 35 години ", изяснява се брюнетката, само че акцентира, че би комплексирала много хора, в случай че схванат същинската ѝ възраст.

" С възрастта си ще ударя много хора по егото ", счита Гери, която споделя, че се е получила странна неточност. Стаменова описа история от ученическите си години, когато с другарка си дали обещание, че ще се опитат да бъдат като вампирите. Какво има поради с този коментар - не е ясно, само че Гери приказва и за козметичната процедура, известна като " вампирски лифтинг ". Има ли Гери лифтинг? 

Виж още: И Кристиан Костов емигрира - размени Москва със София! Стана ясно с кого е тук

Вероятно... не, само че излиза наяве, че Стаменова нямала още 30 години, само че " май ще става на 34 ". WTF, момиче!? Защо e толкоз криндж и несъответстващо всичко? Това са думите на Гери, която не стопира да се кикоти във видеото и да мята буйните си коси.

Гери въпреки всичко призна, че е родена на 11 ноември 1992 година. " Надявам се да ви по-леко на душата към този момент и да изглеждате като мен ", отсече Гери.

Ако желаете да изгледате цялото видео, може да си го аргументите тук:

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР