В последните 5 години те не спряха ясно и отчетливо

...
В последните 5 години те не спряха ясно и отчетливо
Коментари Харесай

Жените-социалистки застанаха категорично в подкрепа на кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат

В последните 5 години те не стопираха ясно и отчетливо да отстояват идеите за правдивост в страната на всички равнища, мотивираха решението си от ОЖС в Българска социалистическа партия

Безрезервно и изрично жените-социалистки застават зад кандидатурата на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори управнически мандат. Това съобщи ръководителят на Обединението на жените-социалистки (ОЖС) в Българска социалистическа партия Дора Янкова след съвещание на Оперативното бюро с регионалните координаторки. Тя добави, че Обединението е приело да провежда политически начинания за поддръжка в акцията, защото вижда в лицето на актуалната президентска двойка единствения безалтернативен национален герой против корупцията и бранител на обществените дела за заслужен живот.

От сегашните кандидати за президент и вицепрезидент единствено Румен Радев и Илияна Йотова се оповестиха в поддръжка на митингите предишното лято, а и през целия си 5-годишен мандат не стопираха ясно и отчетливо да отстояват идеите за правдивост в страната на всички равнища, мотивираха своята поддръжка социалистките.

На съвещанието бяха разисквани и политическите задания по отношение на провеждането на парламентарните избори за 47-о Народно заседание. Както и дилемите в поддръжка на листите на Българската социалистическа партия.

Жените-социалистки показаха и тематиките, върху които ще работят до края на 2021 година. Сред тях са казусът с домашното принуждение, законовата регулация за работа от разстояние, обществените неравенства и цените, инфлацията и приходите. Акцент беше подложен и върху неравностойното възнаграждение сред мъжете и дамите, което е сериозен проблем.

" Обединихме се и към няколко начинания, които можем да организираме онлайн, съгласно пандемичната ситуацията, в която се намираме ", уточни още Дора Янкова. Тя акцентира, че жените-социалистки са подготвени да вложат всички сили за продобиване на президентския мандат, както и за достойното показване на социалистите на тези избори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР