В последната си проверка от зимния лагер във Велинград, юношите

...
В последната си проверка от зимния лагер във Велинград, юношите
Коментари Харесай

Юношите на Нефтохимик победиха Хебър

В последната си инспекция от зимния лагер във Велинград, юношите старша възраст на Нефтохимик победиха връстниците си от Хебър /Пазарджик/ с 2:1.

По време на целия мач „ шейховете “ диктуваха протичащото се на терена и разумно стигнаха до успеха.
Резултатът се реши още през първото полувреме. Нефтохимик поведе в 13-та минута, след прецизен изстрел на Антон Маргаритов. Малко по-късно противниците съумяха да изравнят, само че в 23-та минута още веднъж Антон Маргаритов бе прецизен от дузпа и оформи победното 2:1 в интерес на бургаския отбор.
През втората част преобладаващото състояние на „ шейховете “ се резервира, само че те пропуснаха няколко положителни положения и резултатът остана неизменен.

Десетдневният предварителен лагер на отбора във Велинград е към своя край и на следващия ден момчетата на старши-треньора Господин Господинов се връщат в Бургас, с цел да продължат подготовката си. На 16-ти февруари /петък/ те ще изиграят контролна среща с първия тим на Нефтохимик, на стадион Българово, от 11:30 ч., а първата среща от пролетния полусезон на Елитната юношеска група до 19 години ще бъде на 25 февруари, когато отборът ще посрещне на стадион Българово тима на Дунав /Русе/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР