В последната си нощ в Белия дом, президентът на САЩ

...
В последната си нощ в Белия дом, президентът на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп спря депортацията на венецуелци за 18 месеца

В последната си нощ в Белия дом, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа изпълнителна заповед за прекъсване на депортацията на венецуелци от американска територия за интервал от 18 месеца, аргументирайки решението си с продължаващата рецесия във Венецуела, съобщи БГНЕС.
" Сметнах, че външнополитическите ползи на Съединените щати изискват да отложим депортирането на който и да е жител на Венецуела или чужденец без поданство, който за последно е обитавал във Венецуела за 18 месеца ", се споделя в заповедта, подписана от Тръмп.
 Мадуро: Екстремистите от Ку Клукс Клан в Белия дом стигнаха дъното Мадуро: Екстремистите от Ку Клукс Клан в Белия дом стигнаха дъното
Президентът на Венецуела Николас Мадуро атакува в огнена тирада отиващата си администрация на Доналд Тръмп, като жигосах нейния „ пъ...
За това решение лобираха републиканците във Флорида, където са се открили доста венецуелци, бягащи от икономическия колапс и политическите разтърсвания в родната си страна, ръководена повече от две десетилетия от социалистически режим. " Маями Хералд " заяви, че заповедта ще помогне на към 200 000 венецуелци, които живеят под опасност от задържане и депортация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР