В последната седмица около кралското семейство на Великобритания е напрегнато.

...
В последната седмица около кралското семейство на Великобритания е напрегнато.
Коментари Харесай

Когато Камила реши да се държи кралски

В последната седмица към кралското семейство на Англия е с напрежение. Докато Уилям и Кейт бяха на дълго чаканата си аудиенция в Съединени американски щати, Бъкингамският замък беше разтресен от скандал, обвързван с расизъм, а стартирането на филмовия откъс на риалити поредицата на принц Хари и Меган Маркъл в допълнение разбуни духовете.
 Harry & Meghan, принц Хари, Меган Маркъл и премиерна дата на риалити поредицата им за Netflix
Мръсната игра на Хари и Меган

Часове до началото на риалитито на херцога и херцогинята в Netflix

На този декор кралицата-консорт се пробва да вкара малко непоклатимост и коледен дух. Прави го, като се появява на корицата на празничния брой на списание Good Housekeeping.

" Да помислим за другите по време на тези празници ", е заглавието на корицата, което съпровожда фотография на 75-годишната Камила, облечена в дълга алена рокля и с брошка във формата на балерина на фона на коледна декорация.

Снимката е дело на Хюго Бърненд - фотограф, който постоянно работи за кралското семейство, и в действителност е правена още през 2020 година, когато Камила към момента е херцогиня на Корнуол.

В самото изявление за Good Housekeeping тя приказва главно за работата си с благотворителната организация SafeLives, която оказва помощ на дами жертви на домашно принуждение. От списанието прецизират, че в броя вземат участие и други дами, членове на кралското семейство.

Кейт Мидълтън, принцеса Ан, херцогинята на Уесекс Софи, първата братовчедка на кралица Елизабет принцеса Александра, както и херцогинята на Глостър Биргит са измежду останалите дами, които описват за благотворителните действия, с които се занимават.

През юли тази година Камила се появи и на корицата на списание Country Life, а фотографиите й за него бяха дело на Кейт Мидълтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР