В последната седмица един от най-гледаните български подкасти започна рязко

...
В последната седмица един от най-гледаните български подкасти започна рязко
Коментари Харесай

Тото започва да си пати заради Тити – баровски хотел във Велинград отсвири негово участие

В последната седмица един от най-гледаните български подкасти стартира внезапно да губи публика поради скандалното изявление с президента на баскетболния „ Левски ”

Баровски хотел във Велинград анулира присъединяване на Тото, след скандалното му изявление с Тити Папазов и връща на клиентите си сумите от билети. Освен, че отнесе доста хейт в обществените мрежи и макар поднесените извинения, някогашният музикант от „ СкандаУ ”, който създаде в последните години един от най-гледаните подкасти у нас, очевидно занапред ще бере ядовете за епизода с Папазов. 

" Уважаеми посетители, сумите по всички закупени билети ще бъдат възобновени, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, на рецепция. Очакваме Ви до края на август ", се споделя в известието на хотела, отменил шоуто, промотирано като „ При Тото Mega Podcast ”.

Само преди дни водещият интервюира в подкаста си президента на баскетболния „ Левски ” Тити Папазов. В подтекста на случилото се в Стара Загора с нарязаната с макетен нож Дебора, Папазов разкри в подкаста по какъв начин като е бил млад е имал интимна втъзка с 16-годишно момиче, което му изневерило с непосредствен другар. За наказване Папазов опитал да отреже косата ѝ, само че не съумял напълно и оставил единствено дупки.

Признанието беше посрещнато със смях както от страна на самия Папазов, по този начин и от публиката, само че още от водещия Тото. Точно това предизвика острите реакции в мрежата и като цяло в обществото против някогашният музикант от „ СкандаУ ”.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР