В последната година и половина Тони Димитрова е щастливо свързана

...
В последната година и половина Тони Димитрова е щастливо свързана
Коментари Харесай

Ужас! Тони Димитрова пя боса по неволя, вижте къде СНИМКИ

В последната година и половина Тони Димитрова е щастливо обвързвана с разградската филхармония и обикаля интензивно страната за участия с нея. На един неотдавнашен концерт в Дупница обаче, за който певицата получава покана от известния български диригент Левон Манукян, каръшките моменти били толкоз доста и следващи, че най-после Тони се предала на натиска им.

Концерт-спектакълът, озаглавен „ Моите неизпратени писма ”, в който певицата безусловно разлиства душата си, почнал по нормалния за такива мероприятия метод. В един миг обаче, всичко се обърнало с главата надолу! И единствено ведрия темперамент и вроденото възприятие за комизъм на изпълнителката на „ Ах, морето ”, я вадят невредима от комичната обстановка.



„ Барнах се с една рокля и с едни обувки с доста висок ток, но неповторими обувки, да ти останат очите там. Но въобще не бях съобразила, че на сцената в театъра на прелестния град Дупница, има дъски, по които мъчно би се вървяло с сходни токчета ”, загатва какво й се е случило певицата, написа блиц. И продължава:

„ Та ходя аз самоуверено, върша огромни крачки, пея и внезапно.. ми пропада токчето. Всъщност на мен постоянно ми пропадат токчетата, само че този път това се заклещи. Пробвам да го отскубна, не става. Пробвам отново – отново не става. И започнах да се дръзвам, а след мен и публиката. В този миг Левон спря да дирижира, пристигна, дръпна ми крайници, само че вместо да извади токчето, безусловно ме събу, без да желае. Както и да е – седнах по-късно, обух си я още веднъж и след това, няма и 5 минути, хайде същото се случи и с другия крайник. Заклещи се по същия метод. Тогава си събух и двете обувки, оставих ги заклещени там и продължих присъединяване си по чоропогащник. Само споделих на публиката: „ Съжалявам, че в този момент ще ме видите по този начин – босата истина какъв брой е висока в действителност (смее се) ”.



В досегашната кариера на Тони Димитрова са се случвали стотици куриозни моменти, само че за разлика от някои свои сътрудници, които откровено се ядосват, когато ориста ги изненадва по този метод, певицата умее освен че не ги отразява съществено, само че и даже стъпва метафорично от горната страна им, с цел да разведри още повече настроението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР