В последната година хората говорят, че в играта на Алкарас

...
В последната година хората говорят, че в играта на Алкарас
Коментари Харесай

Джокович след загубата: Алкарас е събрал най-доброто от мен, Надал и Федерер

В последната година хората приказват, че в играта на Алкарас има детайли от Федерер, Надал и мен. Съгласен съм с това, мисля, че той е събрал найдоброто от трите свята “. Това съобщи международният номер 2 Новак Джокович, откакто загуби от Алкарас във финала на Уимбълдън в неделя.

Сърбинът се бореше за пета поредна и общо осма купа от Лондон, само че бе повален в здрава петсетова борба от 20-годишния испанец.

„ Надявам се да развием положително съревнование, това ще е добре за мен. Той ще е в Тура много дълго време, не знам какъв брой ми остава на мен. Досега сме изиграли единствено три мача, дано забележим. Два от тях бяха тази година в късните стадии на шампионати от Големия шлем. Надявам се да играем на Ю Ес Оупън, за какво не? Добре е за спорта, когато се срещат номер 1 и номер 2 в света и играят съвсем пет часа, пет сета “, разяснява Джокович след провалянето.

„ Не чаках той да играе толкоз добре на трева, само че той потвърди, че е най-хубавият тенисист в света, без подозрение. Играе приказен тенис на разнообразни настилки и заслужава своето място в ранглистата. За 20-годишен има впечатляващо психическа резистентност и зрялост. Това е впечатляващо. Има и настройката на испански бик за борба, военен дух, има страхотна отбрана. Никога не съм играл против подобен тенисист, Карлос е приключен тенисист “, добави Джокович, който е рекордьор с 23 трофеи от Големия шлем.

Източник: БГНЕС

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР