В последната бета версия на Android P, потребители са открили

...
В последната бета версия на Android P, потребители са открили
Коментари Харесай

В Android е открит намек за външния вид на Pixel 3 — почти без рамка

В последната бета версия на Android P, консуматори са разкрили накратко изображение на смарт телефон, който е друг от всичко, което сме виждали все още на пазара. Като се има поради, че Гугъл нормално демонстрира в обновленията своите устройства, доста хора взеха решение, че става въпрос за Pixel 3.
Подходящи изображения са били открити в раздел настройки, които са отдадени на новото жестово ръководство. Ако се съди по него, новият смарт телефон може да получи еднообразно тънка рамка от всички страни и без контур, като в iPhone X.



При това, остава неразбираемо къде инженерите на компанията са поместили предната камера и другите датчици, както и представителя за гласова връзка. Може би те са скрити под екрана или ще се подвигат нагоре. А в качеството на високоговорител може да се употребява целия екран. В края на краищата, технологиите „звучен“ екран и костна проводимост към този момент са факт.



При това имайте поради, че в предишното по същия метод беше оголен „външния вид“ на истинския Гугъл Pixel.



Като предписание, всички съществени анонси в света на високите технологии се случват в края на годината и по-точно — през есента. Гугъл Pixel 3, се чака да бъде обявен през първата половина на октомври 2018 година. Началото на продажбите може да се чакат по-късно от 2 седмици след тази дата. Може би, в началото ще бъдат открити предварителните поръчки за някои страни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР