В последен мач от 12-ия кръг на редовения сезон в

...
В последен мач от 12-ия кръг на редовения сезон в
Коментари Харесай

Варна-ДКС изгуби след драма в тайбрека

В финален мач от 12-ия кръг на редовения сезон в женската волейболна Демакс лига Варна-ДКС загуби трагично от Казанлък с 2:3 гейма.                                     

Двубоят в зала “Младост ” на морската столица стартира равностойно, като в края на първия гейм гостите взеха превес и след 25:19 поведоха в резултата. Втората част бе най-оспорвана, само че шансът бе на страната на варненки, които след 25:23 възвърнаха равенството. Третият гейм още веднъж бе за “розите ”, които след безапелационно 25:17 още веднъж излязоха напред.

По същия сюжет протече и четвъртият гейм, само че този път възпитаничките на опитния експерт Стоян Гунчев бяха безапелационни и след 25:16 се стигна до тайбрек. Там варненки започнаха по-добре и поведоха с 10:6, само че по-късно разрешиха на противника да означи 7 следващи точки, което се оказа решаващо за крайното 15:12 за Казанлък. Така състезателките на треньора Атанас Петров се реваншираха за загубата в първия конфликт сред двата отбора със същия резултат.                                       

Във временното класиране водач с цялостен актив от 33 точки е Марица, следвани от Казанлък с 27, Варна-ДКС с 26 и ЦСКА с 22.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР