В поредното видео на колегите ни от CarWow, Мат Уотсън

...
В поредното видео на колегите ни от CarWow, Мат Уотсън
Коментари Харесай

BMW M5 CS се опълчи на Lamborghini Aventador SVJ и Nissan GT-R Nismo

В следващото видео на сътрудниците ни от CarWow, Мат Уотсън изправя един против различен Nissan GT-R в най-наточената му Nismo версия, Lamborghini Aventador в осъществяване SVj, както и най-върховото BMW M5 CS. Може ли практичният седан да се опълчи против двата суперавтомобила в съревнование от място, доускорение от 80км/ч и тест на спирачките, може да видите във видеото под текста.
`BMW

Преди това ще ви срещнем с характерностите на трите коли, започвайки с М5-цата. Тя разчита на 4.4-литров бензинов V8 с мощ от 635 конски сили и оптимален въртящ миг от 750 нютон метра. Задвижването тук се предава към четирите гуми, а трансмисията е автоматизирана с осем предавки. Теглото на седана е 1825 кг.
`BMW

Италианската мощ в лицето на Aventador разчита на 6.5-литров V12 със 770 конски сили и 720 нютон метра оптимален въртящ миг. Задвижването тук също се предава към четирите колела, а трансмисията е автоматизирана със седем предавки.
`BMW

Nissan-ът разчита на добре познатият 3.8-литров шестак с мощ от 600 конски сили и оптимален въртящ миг от 652 нютон метра. И тук задвижването на четирите колела ще помогне на мокрото трасе, а за промяната на предавките ще се грижи автоматизирана трансмисия с шест предавки.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР