В поредица ви срещаме с новите носители на награди в

...
В поредица ви срещаме с новите носители на награди в
Коментари Харесай

Отзвук от Музикант на годината 2017: Инна Диловска с наградата за дебют

В поредност ви срещаме с новите носители на награди в националната анкета " Музикант на годината 2017 " на предаването за класическа музика " Алегро виваче " по стратегия " Хоризонт ". Церемонията по награждаването се състоя на 7май 2018 година в Първо студио на БНР.

Плевенчанката Инна Диловска е приключила Националната музикална академия „ Проф. Панчо Владигеров “ в София с отличие през 2016 година в класа на проф. Пламен Джуров и доцент Георги Патриков. През 2017 година тя дебютира със независима концертна стратегия по покана на Плевенската филхармония, а при започване на 2018 година се изяви като диригент на Софийската филхармония в просветителната стратегия " Фортисимо Фамилия " – " Музикален план на 2012 година " в същата анкета.

В момента Инна Диловска е докторант по диригентство в Музикалната академия и към този момент има голямата поддръжка на слушателите – изключително от родния ѝ Плевен, които гласоподаваха и я избраха за дебютант на годината.

В галаконцерта " Музикант на годината 2017 " диригентката още веднъж направи дебют – този път на пулта пред Радиооркестъра. Заедно извършиха " Сватбен марш " от „ Сън в лятна нощ “ на Менделсон.

Чуйте изявление с Инна Диловска в звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР