В популярната се появи видео, на което се вижда мъж,

...
В популярната се появи видео, на което се вижда мъж,
Коментари Харесай

Видео с хванат гларус предизвика остри реакции сред варненци

В известната се появи видео, на което се вижда мъж, който е хванал гларус с едната си ръка, до момента в който държи дюнер в другата и се храни на скамейка. През цялото време птицата се пробва да се измъкне. Авторът на видеото пък разпитва седнаналия на пейката за какво стиска гларуса. В отговор път той изяснява, че го храни и не го стиска, а „ милва ”.

Кадрите предизвикаха  остри разногласия измежду варненците в групата. Много от тях са възмутени от жестокостта към птицата, само че има и такива, за които гларусите са същинска злина, освен това по доста аргументи. Както е известно, морските птици постоянно нападат хора, които носят дюнери или баници и им ги сграбчват от ръцете. Ето някои от най-интересните мнения по тематиката:

„ Какъв е тоя бе, не се научиха да не плюскат по улиците, цялостно с фасове шлюпки от семки! Ще ме простите само че толкоз замърсен града не е бил през соца! ”

„ Защо не го стиснахте вие тоя господин зад врата и да му напъхате храната в устата и му кажете, че го галите и ви е любопитно дали и той ще реагира? Боже, какъв брой изперкал народ броди по улиците и не си знае диагнозата. ”

„ Не че нещо, но като ви отнесат дюнера и ви шибнат едно крило, вие също ще го псувате гадния гларус. Популацията им би трябвало да се понижи по принцип. Те самите стартират да се ядат, бях видял по какъв начин един гларус искаше да изяде различен жив гларус. Така че не ги защитавайте толкоз. ”

„ Дано го е " нахранил " както би трябвало. Трябва да се вземат ограничения за по-редовно хранене на гларусите, тъй като казуса с глада им е огромен. Онзи ден взеха от ръката на едно детенце. Доста се уплаши. Ако бях на мястото на таткото, несъмнено щях да го " нахраня " в случай че можех! ”

„ Чета мненията и се учудвам, по какъв начин множеството поддържат насилието и човешката дивотия,пред това да бъдат по-различни и положителни. Чак изброени точки с какво ни " вредят "  тези птици...поемете надълбоко въздух и се наслаждавайте, тъй като животът е непредсказуем и чайките са Ви най-малкия проблем. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР