В понеделник Великобритания предупреди Франция да отстъпи в в рамките

...
В понеделник Великобритания предупреди Франция да отстъпи в в рамките
Коментари Харесай

Лондон даде на Париж 48 часа да отстъпи в риболовния спор, иначе ще има търговски проблеми

В понеделник Англия предизвести Франция да отстъпи в в границите на 48 часа или членката на Европейски Съюз ще бъде изправен пред правосъден иск по отношение на комерсиалното съглашение.

" Французите насочиха изцяло неразумни закани, в това число към Нормандските острови и нашата риболовна промишленост, и те би трябвало да отдръпват тези закани или в противоположен случай ще използваме механизмите на нашето комерсиално съглашение с Европейски Съюз, с цел да предприемем дейности “, заплаши английският външен министър Лиз Тръс пред телевизия Sky.
 Барние заплаши да отстрани английските рибни артикули от пазара на Европейски Съюз Барние заплаши да отстрани английските рибни артикули от пазара на Европейски Съюз
Главният договарящ с Обединеното кралство Мишел Барние съобщи пред Европейския парламент, че Европейски Съюз ще ограничи достъпа на английските рибн...

" Французите се държаха незаслужено. Това държание не е в границите на изискванията на комерсиалната договорка сред Англия и Европейски Съюз. И в случай че някой се държи незаслужено в една комерсиална договорка, имате право да предприемете дейности против тях и да потърсите обезщетителни ограничения. И това ще създадем, в случай че французите не правят отстъпка в скоро време ", акцентира тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР