В понеделник вечер Йоана напусна завинаги . Певицата прие изключително

...
В понеделник вечер Йоана напусна завинаги . Певицата прие изключително
Коментари Харесай

Йоана напусна Къщата на VIP Brother завинаги

В понеделник вечер Йоана напусна вечно. Певицата одобри извънредно прочувствено своето излизане от шоуто след оспорваната борба сред нея, Мариан Кюрпанов, Ирина Флорин и Мишо Шамара. „ През това време за всички имаше Господ, за нас имаше единствено BIG Brother " показа Йоко за живота в Къщата, който за разлика от действителния свят, се подчинява на други правила.

Тази вечер феновете ще видят извънредно изменени. Консервативната и педантична Ирина Флорин ще скъса с построения до този миг облик, показвайки едно друго лице. Изпълнителката на „ Цвят виолетов " ще се развихри дотам, че ще се впусне в осъществяване на другоземен и провокативен танц. Тя ще се трансформира в душата на празненството пред смаяните погледи на досегашните си съдружници и от главен воин в лагера на Мира, Ирина ще стане мощен съдружник и нов любим на останалите.

В Медената фабрика на BIG Brother 2013, работливите „ пчелички " още веднъж ще би трябвало да оставят решенията за живота в на кралицата майка Пламен Медаров. Като част от Мисията за установяване на седмичния бюджет, BIG Brother ще подложи кралицата на тест. Всяко неверно решение на Пламен ще води до съкращения в бюджета, които могат да доведат дори до алегорична сума, непостижима за седмичните разноски на.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР