В понеделник тунелите на лондонското метро осъмнаха с карти, показващи

...
В понеделник тунелите на лондонското метро осъмнаха с карти, показващи
Коментари Харесай

Лондонското метро осъмна с карти на Тунелите за изнасилване на Хамас в Газа

В понеделник тунелите на лондонското метро осъмнаха с карти, показващи " Тунелите за обезчестяване на Хамас в Газа ". Акцията е на група английски последователи на Израел - както евреи, по този начин и неевреи, с цел да бъде маркирана първата годишнина от ужасите, осъществени от терористите на Хамас на 7 октомври.

Във всяка гара и трен в границите на метрото към този момент ще има карти на " Подземната земя на Газа ".

Целта на тази самобитна галерия е да подсети на лондончани за ужасяващите цели, за които Хамас сътвори своята подземна мрежа от над 500 километра тунели - обезчестяване, убийства, изтезания и терористични действия. Поддръжниците на Израел приканват държавното управление на Обединеното кралство да направи всичко допустимо, с цел да обезпечи освобождението на 101 заложници към момента в неопределеност след 365 дни.



Лондонското метро е употребявано неведнъж от Кампанията за взаимност към Палестина за разпространение на антисемитизъм в английската столица, написа The Jerusalem Post. 

В събота десетки хиляди пропалестински протестиращи се проведоха в шествие през Лондон, до момента в който международните анти-израелски манифестации се организираха преди идната годишнина от 7 октомври.

Произраелската акция от понеделник има за цел да събере 3,23 милиона пасажери на метрото на ден в 272 станции, с цел да " видят през лицемерието на поддръжниците на Хамас " и да изискат отговори и разрешаване на въпроса с децата, дамите и мъжете, държани като заложници в продължение на една година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР