В понеделник сутринта, няма никакъв проблем, веднага ще попълним документите

...
В понеделник сутринта, няма никакъв проблем, веднага ще попълним документите
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви, че подава оставка в понеделник

" В понеделник сутринта, няма никакъв проблем, незабавно ще попълним документите и ще ги подадем ", сподели Кирил Петков от Брюксел в отговор на журналистически въпрос по кое време ще подаде оставката на държавното управление с цел да бъде задействана процедурата за връчване на мандата. Кирил Петков взе участие в Срещата на върха на водачите от Европейския съюз и Западните Балкани.

 Кирил Петков взе участие в Срещата на върха на водачите от Европейския съюз и Западните Балкани Кирил Петков взе участие в Срещата на върха на водачите от Европейския съюз и Западните Балкани Източник: Пресцентър на Министерски съвет
" Исках да ви споделя какво се случи тази заран. Имахме доста тежки диалози. Това, което се видя, че има ужасно очакване, че България ще вдигне ветото, само че аз ясно споделих, това, което споделих сутринта, ясно споделих, че това е решение на българския парламент, аз еднолично, нито държавното управление няма да променим българската позиция ", добави както постоянно мъчително въодушевен Петков.

" Второто нещо, което се случи, видяхме, че част от условията, които са свързани и с френското предложение, са доста сложни за приемане и от Република Северна Македония, само че това, което стана ясно, че това не са единствено настояванията единствено на София, това би трябвало да станат настояванията на Европа ", добави той.

" Ще е ясна линията с кой ще създадем коалиция и с кой не. Борба с корупцията няма по какъв начин да е с сътрудник, който е бил част от нея. Ако Борисов един ден реши да отиде на топъл остров, сигурен съм, че имаме общи хрумвания с част от сътрудниците от ГЕРБ. Осъзнахме, че и Слави, и Тошко са част от задкулисието. 5-те условия на Възраждане са неприемливи, Пеевски не може също да ни е сътрудник ", изговори нормалните глупави мантри той като още веднъж удостовери, че е занаятчия в отварянето на фронтове и в клеветите против хора, които даже не познава персонално.

" В сегашната коалиция Демократична България и Българска социалистическа партия бяха сътрудници,с които може да се прави работа. Въпреки идеологическите им разлики,можем да работим дружно и в бъдеще ", съобщи Петков, без да му мигне окото от този срам, който сътвори преди половин година - да вкара в изпълнителната власт незаконната антибългарска соцпартия. Очевидно за този човек няма преграда пред всевъзможен политически разврат в името на властта. Видяхме, че и в другия разврат не пада по-долу.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР