В понеделник сутрин сякаш всички са подкарали колите си с

...
В понеделник сутрин сякаш всички са подкарали колите си с
Коментари Харесай

Натоварен трафик в началото на деня

В понеделник заран като че ли всички са подкарали колите си с 10-15 минути забавяне от нормалния работен график. И стартира едно бързане - да се закарат децата до детската градина и до учебното заведение, да се заплати кабелната, че ще я пресечен, да не се закъснее за работа. И като че ли в действителност има Закон за всемирната гнусота, та всеки светофар те посреща с алено, а след това оня задремал вид в предната кола чака специфична покана и троен клаксон, преди да включи на първа 10 секунди след светването на зеленото.

И това, в случай че не е стрес?!

Стрес е, несъмнено. Просто понеделник е характерен стресов ден, в който преходът от празник към делник тежи и всичко ни наподобява не такова, каквото желаеме. Иначе трафикът си е естествен за понеделник - претрупан по всички входно-изходни булеварди, както и по улиците, водещи към центъри и извеждащи от него и естествено - пред учебните заведения при започване на часовете. Пазете си нервите, не разчитайте на " спортно " каране, не забравяйте, че в последно време патрулите на " Пътна полиция " са непрекъснато по невралгичните точки и глобяват на макс.

Освен това продължава работата по изчегъртване на червено-жълтата багра от пешеходните пътеки и превръщането им в елементарни черно-бели " зебри ". Някои кръстовища са стеснени с конуси и това още повече затруднява прекосяването им.

Проявете самообладание и запазете положителното си въодушевление за целия ден!

Спорна седмица!

П. С. Казахме ли ви, че и през вчерашния ден горивата нарастнаха със стотинка-две. Пазарджик към момента е в златната среда по цени на горивата - на 12-о място от региона, където са най-евтини към другия полюс. Иначе казано - по средата сред Ямбол и Видин. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР