В понеделник следобед американската армия обяви, че е открила останките

...
В понеделник следобед американската армия обяви, че е открила останките
Коментари Харесай

Мистерията е разбулена: Американците откриха изчезналия F-35

В понеделник следобяд американската войска разгласи, че е разкрила останките на изтребителя F-35, който бе търсен към 24 часа на източното крайбрежие на страната, откакто водачът катапултира в неделя по към момента незнайна причина, оповестява Агенция Франс Прес.
Военните, " в тясна съгласуваност с локалните управляващи, са разкрили поле от фрагменти в окръг Уилямсбърг ", в Южна Каролина, оповестиха от военната база Joint Base Charleston в мрежата X (бившия Twitter).
Откриването на високотехнологичния боен аероплан F-35B Lightning II, който коства към 80 млн. $, постави завършек на продължителното търсене от страна на управляващите от неделя следобяд.
Те насочиха апел към популацията на региона да им помогне да открият скъпоценната отломка, което провокира многочислени реакции в интернет, вариращи сред занимателно удивление и смут.
" Знаех, че F-35 е незабележим, само че това е неуместно ", написа в мрежата X една определена републиканка от Южна Каролина, Нанси Мейс. " Как се губи F-35? Как е допустимо да няма устройство за следене и от популацията да се желае да... знаете какво? Да откри самолета и да го съобщи на управляващите? ", добави тя.
 Говорител въз основата в Чарлстън изясни пред " Вашингтон пост ", че самолетът е имал транспондер - приемо-предавател, който разрешава да бъде локализиран - само че той не е работил „ по причина, която към момента не сме определили “.
" Ето за какво отправихме обществен апел за помощ ", добави представителят Джереми Хъгинс.
За момента управляващите се лимитират да повторят, че във връзка с " случая " се води следствие. Останките са открити " на два часа североизточно от взаимната база Чарлстън ", показват управляващите в изказване, изпратено до Агенция Франс Прес. " Не можем да предоставим спомагателни детайлности, с цел да запазим целостта на процеса на следствие ", обявиха още представителите въз основата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР