В понеделник следобед (29 януари) поп звездата Пинк пусна музикалния

...
В понеделник следобед (29 януари) поп звездата Пинк пусна музикалния
Коментари Харесай

Пинк с ново емоционално видео

В понеделник следобяд (29 януари) поп звездата Пинк пусна музикалния клип към " Wild Hearts Can not Broken " , откакто извърши песента на 60-те годишни награди Грами предната вечер.

Публикация, споделена от P!NK (@pink) на Яну 28, 2018 в 9:53 PST

Филмирано напълно в черно-бяло, видеото демонстрира певицата, която извършва песента по джинси и бял потник. Малкото момиченце на Пинк също се появява във видеоклипа и се сгушва в ръцете на майка си.



" Wild Hearts Can not Broken " следва " Beautiful Trauma " - последното й излязло в края на ноември предходната година парче. " Wild Hearts Can not Broken " в началото е написана за " Суфражетките " от 2015 година , само че в последна сметка не става саундтрак на кино лентата. Пинк изяснява вдъхновението за песента с думите: " Филмът е за придвижването на суфражетките, което е за правото на дамите да гласоподават. "

" Трябва да се борите за това, което е заслужено за вас, за права и почитание, обич и благосклонност и съчувствие, и би трябвало да сте подготвени да умрете за това. Тези дами бяха ", разкрива певицата пред Billboard.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР