В понеделник ще внесем жалба във Върховния административен съд срещу

...
В понеделник ще внесем жалба във Върховния административен съд срещу
Коментари Харесай

Манолова: В понеделник обжалваме решението на ЦИК

В понеделник ще внесем тъжба във Върховния административен съд против решението на ЦИК да се броят разписките от машините. С това се обезсмисля машинното гласоподаване и се отваря вратата за кражбата на гласове. ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ се групираха, гласоподаваха „ за “ това решение и сложиха кръст на машинното гласоподаване. Най-големите операции се вършат в секционните изборни комисии. В момента, в който се споделя да се броят разписки на ръка, се удря изборният развой. Какво се промени, та се събраха ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ? Това съобщи ръководителят на обединението „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “ по Нова Нюз.

Целта на машинното гласоподаване е да не се изготвят ръчно протоколи. На предходните избори, на които имаше единствено машини, протоколът излизаше явен и нагледен. На изборите за кмет на София обжалвахме резултатите и показахме, че от 1600 протокола 900 бяха надписвани, задрасквани, пренаписвани, сподели още Манолова и добави, че в Изборния кодекс няма текст за преброяване на разписките, а има за инспекция на броя разписки. „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ ще влезем в идващия парламент. Ролята ни става все по-важна, тъй като се готви гилотина на смяната. В тази подготовка вземат участие ГЕРБ и Движение за права и свободи, в основни моменти и други две обединения. Ние сме най-социалната групировка и ще сме спирачка за връщането на ГЕРБ и Движение за права и свободи във властта, безапелационна бе тя.

По наше предложение се одобри увеличение на майчинството от 380 на 650 лева, актуализиране на пенсиите дружно с добавката от 120 лева, по 200 лева за зъбни протези на възрастните хора, напомни Манолова. Призоваваме страната да поеме цялото нарастване на цените на тока, водата, парното и природния газ и за семействата, и за бизнеса, сподели още тя. Изграждането на 7 и 8 блок в АЕЦ „ Козлодуй “ и построяването на АЕЦ „ Белене “ не би трябвало да се опълчват. Без атомна енергетика не можем да подсигуряваме нашата енергийна самостоятелност и на ниска цена ток за бизнеса и семействата. Миналата седмица Европейската комисия предходната седмица призна нуклеарната сила за зелена сила. Това значи, че България може да получи финансиране за създаване на нови мощности, съобщи Манолова.

Относно решението на Конституционния съд за поданството на Кирил Петков Манолова съобщи, че има политически привкус. В тази обстановка са хиляди българи с двойно поданство. Ние ще внесем предложение, дружно с други парламентарни групи, за промени в Конституцията и ще настояваме да отпадне възбраната за двойно поданство на хора на висши обществени длъжности, добави тя. Манолова дефинира заповедта за въвеждане на „ зеления документ “ като несправедлива и дискриминационна. Удрят се съществени цивилен права, като правото на труд. Няма рационален отговор на въпроса за какво хората с задоволително антитела, които не могат да сложат ваксина, не могат да получат „ зелен документ “. В основата на всички проблеми с ниското равнище на имунизация и с администрирането на COVID-19 в здравната система са Костадин Ангелов и ръководството на ГЕРБ, съобщи тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР