В понеделник ще трябва да направите ревизия на планове и

...
В понеделник ще трябва да направите ревизия на планове и
Коментари Харесай

Всички зодии днес трябва много да внимават

В понеделник ще би трябвало да извършите проверка на проекти и цели, които са заели вниманието ви до момента, и да се откажете от тези, които не са проработили до този миг.
Избягвайте да живеете с илюзии или с напразни очаквания, защото динамичността на събитията сега е доста огромна. Всякакви опасности са нежелателни.
През днешния ден може да имате диалог или среща с ваши родители или други по-възрастни роднини, като по тази причина може да имате мотив, само че може да е обвързвано с замяна на забавна или потребна информация.
Понеделник ще бъде удобен ден за основаване на нови познанства, които занапред ще прераснат в забавни другарства с хора, от които ще може да научите доста неща. За някои от вас понеделник вещае покупка на подарък обвързван с персонален празник или особено събиране обвързвано с мъж. Днес избягвайте споровете, без значение какъв брой сериозен мотив имате за това, защото в процеса на разправията ще кажете нещо, което е трябвало да запазите в загадка.

Овен
Понеделник ще сблъска доста от представителите на Овен с нови прекарвания. Финансов въпрос може да остане неуреден, само че това не би трябвало да Ви тормози доста, парите в този миг не са най-важното нещо. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както прочувствени, по този начин и физически.
Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не съумяват, не се отхвърляйте. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и диалози, на основаване на нови контакти. Днешният ден е подобаващ за рутинна работа. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

Телец
Днес интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. понеделник посветете на пълноценна отмора и на грижи за здравето – спазвайте верен режим, създайте си потребни привички. Понеделник е сполучлив ден в забележителна степен за Телците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със покупко-продажби и сполучливи контакти в публичните среди. Бъдете по-търпеливи с околните си и проявете повече приемливост. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова обич, само че в случай че това се случи след средата на месеца, имайте поради, че връзките или ще забуксуват, или няма да се развият незабавно. В службата си не е рационално да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви откри някоя работа или пък вие ще би трябвало да похапнете от плодовете на неприятното му въодушевление. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Близнаци
Днес е деен ден и би трябвало да вярвате в силите си. Важността на въпроси, свързани със фамилията, бизнеса и образованието ще Ви създадат по-забързани и дейни. Не допускайте хора към Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате независимо. Ако сте обвързани или не желаете да попадате в комплицирани обстановки, внимавайте с тайните любовни случки. Парите няма да са Ви проблем. Наблегнете на почивката, на разходките измежду природата и на грижите за здравето си. Бъдете борбени.

Рак
Понеделник е спокоен ден, привлекателен и материално сполучлив за Раците. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със фамилията си. Очаквани парични приходи евентуално ще се отсрочат за няколко дни. Настойчивото предпочитание на остарял другар да се види с Вас ще Ви принуди да измененията предварителния си график, само че това по този начин или другояче няма да Ви попречи да си свършите работата. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте потребни привички, спазвайте уравновесен режим. Обърнете внимание на връзките, които поддържате. Извисете се над дребните неща и дайте преимущество на по-хуманните си цели.

Лъв
Днешният ден ще е кондензиран с позитивна сила, която ще оказва своята поддръжка през целия ден. Професионалната ви, креативна и интелектуална работа през понеделник ще бъде повлияна от положителната енергетика и без огромно натоварване ще отхвърлите повече задания. В персонален проект предстоят изненади, касаещи член от фамилията ви. Добре би било да се погрижите за здравето си. В днешния ден Ви чакат нови оферти.Не бързате да инвестирате получените пари. Положителните страсти ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

Дева
Днес интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. Очаквани парични приходи евентуално ще се отсрочат за няколко дни. Ако сте обвързани или не желаете да попадате в комплицирани обстановки, внимавайте с тайните любовни случки. Днес Девите много мъчно ще осъществят деловите си цели, защото ще имат доста други задания. Освен това се постанова да се осъществят и някои настоятелен промени, с които най-вероятно ще се заемете неотложно. Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат ненадейно явил се проблем. Грижете се добре за здравето си, почивайте си задоволително. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в този ден защо друго може да си мечтае човек. Бъдете великодушни към тези, които Ви отстъпват, по това ще Ви почитат и следват.

Везни
Днес използвайте първата част на деня за обмисляне и за дотъкмяване на остарели задания. Физически сте добре, работете за възстановяване на психическото си здраве. Днес в любовен проект е потребно да стоите настрани от всевъзможни злословия и интриги. Имате предпочитание да пътувате, заради което на работното място сте отпуснати и без предпочитание за работа. Важно е да спазите един период, в противоположен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на фамилията си или на хората, с които живеете, само че избягвайте да влизате в конфликтни обстановки. Бъдете оптимисти.

Скорпион
Понеделник, ден за наслада и изяви, ден тъкмо като за Вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват удобно. Не се радвайте преждевременно на получените пари, тъй като ще се наложи да покривате неотложни разноски. Много удобен ден, подчертаващ триумф в взаимна работа, удача при реализиране на ново партньорство или респективно съдружие. Днешният ден ще е удобен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днес Скорпионите са душевен устойчиви, което ги прави прекомерно постоянни.

Стрелец
Понеделник е мощно деен ден. Тази характерност е годна за съвсем целия Зодиак . Обземат Ви мощни пристрастености и стремежи, няма да е елементарно за владеете страстите си, а любовта и възприятието Ви на обвързаност минават на ново равнище, където доминират крайностите и нека да са в позитивен вид за вас. Ваш непосредствен ще изиска услуга от вас, която може и да промени проектите ви, само че все пак вършиме всичко допустимо да му бъдете от изгода. Ще получите новина за парично заплащане, което ще Ви зарадва при започване на идната седмица. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ще сте в положително въодушевление, в случай че сте се справили с работата си. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Козирог
Понеделник ще е много сполучлив ден за представителите на Козирог. Помислете по въпроса по какъв начин да изкарате повечко пари от горната страна. Обвързаните пък имат късмет да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – самодейността може да пристигна от Вас или от партньора/партньорката. Не е неприятно да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Добри вести, свързани с по-младите членове на фамилията ще зарадват всички. Понеделник е печеливш и изключително удобен за контакти, съглашения и договаряния. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Водолей
Понеделник бележи началото на стадий, през който ще стартират промени за представителите на Водолей. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Понеделник е изключително удобен и сполучлив за контакти. Притежавате доста съзидателна сила, която Ви подтиква напрегнат да постигнете-най положителното, от време на време и посредством непринудено разкрили се пред Вас благоприятни условия.
Разплита се „ възел” обвързван с дома и фамилията Ви или получавате изясненост по сходни въпроси. Ще си навредите, в случай че позволите да Ви излъгват и решите да вложите парите си в губещи действия. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с логика на психиката и за практикуване на водни спортове. Днес множеството от Вас се радват на чудесно въодушевление.

Риби
Понеделник е добър ден за вас, защото Ви чакат положителни вести, които от дълго време очаквате. Днешният ден е с по-напрегната планетна настройка – ето по тази причина е уместно да се занимавате с действия, които Ви зареждат и релаксират. Днес е ден за децата и обичаните Ви хора, за спорт и за заниманията ви. Необвързаните представители на з одията ще са обзети от любовен ентусиазъм по обаятелна персона. Важен настоятелен диалог ще Ви даде опция да прецените равнището на доверие към сътрудниците си. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни дейности и не харчете пари безогледно. Бъдете деликатни в дейностите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР