В понеделник ще се въведе ограничение на скоростта до 90

...
В понеделник ще се въведе ограничение на скоростта до 90
Коментари Харесай

Въвеждат ограничение на скоростта по АМ „Тракия“ заради неравности по пътя

В понеделник ще се вкара ограничаване на скоростта до 90 км/ч по Автомагистрала „ Тракия” в сектора Чирпан-Стара Загора от км 168 до км 208 заради неравности на пътната настилка, належащо е водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост през почивните дни, оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Шофьорите да се движат с нараснало внимание в сектора сред Ихтиман и тунел „ Траянови врата” от км 45 до км 53, където е въведено ограничаване на скоростта до 90 км/ч в двете платна за придвижване заради неравности на пътната настилка и осъществяване на ремонтни действия.

Ремонтни действия се правят и на моста над р. Елшишка при 89-ти км на Автомагистрала „ Тракия “. Движението се реализира в двете посоки в платното за Пловдив. Шофьорите могат да употребяват различни направления.

На Автомагистрала „ Тракия “ заради ремонт на оборудванията при 17-ти и 18-ти километър в посока Бургас придвижването се реализира в двете посоки в платното за София.

На 24 септември ще има две ленти за София и една лента за Бургас и се вкарва ограничаване за придвижването на тежкотоварни коли сред 14 ч. и 20 ч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР