В понеделник ще се фокусирате върху пропуснати досега възможности да

...
В понеделник ще се фокусирате върху пропуснати досега възможности да
Коментари Харесай

Любовна авантюра за една зодия, друга пълни джобовете с пари

В понеделник ще се фокусирате върху пропуснати до момента благоприятни условия да реализирате свое заричане или ангажимент обвързван с дете или с младеж. Сега несъмнено ще възникне доста по-благоприятно събитие или преференциална за вас обстановка.

В понеделник може да научите за смяна в кариерата на жена, пред която пораждат нови благоприятни условия или е принудена да се съобрази с някои нови условия в персоналния си живот.

Днес може да възникне противен спор с жена от фамилията ви, в която тя ще се опита да се наложи непременно.

Денят вещае неприятна вест обвързвана с млад мъж.

Овен

Денят е белязан с активизация на Висшите сили. Вие чувствате приток на сила и предпочитание да реализирате нещо ново. Вашият креативен капацитет ви открива необятни благоприятни условия, които удобно се отразяват на фамилната атмосфера.

Посветете деня на себе си и персоналните си задължения и получавате голямо задоволство.

Телец

Денят изисква да бъдете деликатни. Звездите ви поучават през днешния ден да не проявявате интензивност и рационално да прегрупирате силите си, с цел да постигнете набелязаното.

Възможно е при избрани условия да ви се наложи да деянията предвидливост и бърза реакция.

Трябва да бъдете деликатни на всяка стъпка и да не се подавате на непознато въздействие.

Близнаци

В никакъв случаи не зарязвайте започнатата работа и не отстъпвайте обратно. Упоритото и целеустремено напредване напред ви носи положителни резултати.

Днес е добре на първо място да се отдадете на заниманията си и да не участвате в шумни сбирки. Има заплаха от непознато отрицателно въздействие.

Рак

Денят е обвързван с смирение, помилван и признание на личните неточности. Жизненият ви капацитет се покачва. При мнозина от знака нарастват креативните благоприятни условия и половата сила.

Интуицията ви също е на високо равнище. Препоръчва ви се да посетите черква и да деянията състрадание. Не отхвърляйте на молби.

Лъв

Денят е удобен за креативен контакти и другарство с околните. Позитивната наклонност от предходните дни продължава и през днешния ден. Чувствата ви получават изключителна дълбочина.

Посветете довечера на фамилията и околните си. Постарайте се да извършите общуването с тях прелестно.

Не се скъпете за комплиментите. Ако сте афектирани от нещо – придържайте се към нормалните рамки на държание.

Дева

Днес е допустимо изясняване на връзките и недоразумения да лишават част от вашата сила. Необходимостта ви от самопризнание ви основава голям брой проблеми.

Денят е подобаващ за самостоятелно творчество. Хората на изкуството могат да завършат стартирано творчество.

Не е изключено заради стичане на събитията да се наложи да деянията еластичност и схващане.

Везни

Благоприятен ден за мъжете от знака с креативен специалности. Днес те са в центъра на вниманието на близките и с лекост доближават до неща, за които единствено са мечтали.

Разумът и интуицията могат да ви оказват помощ да излезете от комплицирана обстановка. На дамите от зодия та се предлага да провеждат напъните си за довеждане до дъно на стартирана по-рано работа.

Проявявате издръжливост и целеустременост и при избрани условия може да се зарадвате на финансова поддръжка.

Скорпион

Звездите ви поучават да потърсите съдружници и да се стегнете. Доведете до край започнатото. Не е изключено да се наложи да деянията неотстъпчивост и неустрашимост.

Жените от знака са център на внимание и с невероятна лекост получават това, което преди им се е коствало недостъпно.

Стрелец

Днес може би усещате мощна потребност от многообразие в монотонните си отговорности. Душевният уют, към който се стремите от много време, оказва удобно въздействие, както на вас самите, по този начин и на връзките ви с близките.

Срещнете се вечерта с другари или посетете с обичания човек някое културно събитие.

Козирог

Не е изключено, заради избрани условия да се наложи да деянията гений и разсъдителност. Вероятно от вас се изисква да покажете своите лидерски качества.

Това ви основава избрани проблеми, които би трябвало да решите бързо. Романтиката става неотменна част от вашия живот.

Водолей

Благоприятен ден за представителите на креативен специалности. Не бива да пропускате този миг. Творческите контакти са сполучливи. Звездите ви предлагат да впрегнете напъните си за довеждане докрай на към този момент започнатото.

Възможно е да получите финансова помощ, само че да се наложи да демонстрирате самообладание и резистентност. В дома ви царува уют.

Риби

Денят е удобен за разходки и разнообразни предпразнични покупки. Добре е да завържете нови познанства. Новите познанства през днешния ден са ползотворни. Вие се представяте в най-хубавата си светлина.

Получавате куп похвали. Въпреки това по здрач се чувствате не до там удовлетворени от осъществената работа.

Постарайте се да намерите поддръжката на околните си.

Източник: Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР