В понеделник ще подам жалба до главния прокурор и до

...
В понеделник ще подам жалба до главния прокурор и до
Коментари Харесай

Радостин Василев ще подаде жалба срещу Лена Бориславова за заплаха

В понеделник ще подам тъжба до основния прокурор и до министъра на вътрешните работи против Лена Бориславова за опасност към мен, сподели пред публицисти в Народното събрание нечленуващият в група Радостин Василев. Той цитира есемеса от парламентарната естрада: „ Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп – намираш нови дъна. Нищо. Ще изчакам. Ще си липсващ “. 

Василев напомни вчерашната полемика в Народното събрание по време на дебатите по плана на решение за основаване на Временна комисия за отбрана на правата на психичноболните пациенти и правене на законодателни промени, които да ги подсигуряват. В дебата се включи Мирослав Иванов с реплики за морал, свързани с достолепието на хората, на който аз направих имитация и след моята имитация към него, аз получих известие от Лена Бориславова, добави той.

И през вчерашния ден Василев цитира есемеса от парламентарната естрада: „ Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп – намираш нови дъна. Нищо. Ще изчакам. Ще си липсващ “. 

Днес пред публицисти Василев сподели, че когато е разкрил „ записите с националното изменничество " на „ Продължаваме промяната “, е било формирано досъдебно произвеждане във връзка със закани към него, за които не е бил известен. Единственото, което знам, когато бях разпитван по тези неща и ми беше назначена защита тогава, е, че би трябвало да изчезна още преди тази конференция, която по този начин или другояче се състоя, добави той.

" Във връзка с това, че Бориславова и Кирил Петков, до момента в който съм бил в „ Промяната “, съм чувал, че са доста близки с Алексей Петров, по отношение на това, че умря ненадейно юрист, за който Бориславова работеше, по отношение на това, че беше погубен Къро, след заканите към министър Йоловски, аз считам, че Кирил Петков и Лена Бориславова са склонни, поради всичко това, което разгадавам - от злоупотребите в Плана за възобновяване и резистентност, през безобразията в енергетиката и като стигнем до защитата, съм обезпокоен, че са склонни да се опитат по някакъв метод аз в действителност да изчезна ", сподели Василев.

" В понеделник ще подам тъжба до основния прокурор и до министъра на вътрешните работи против Лена Бориславова за тази опасност към мен, тъй като тя провокира в мен обоснователен боязън не тъй като тя е доста страшна, а тъй като обстановката към тези хора би предиздвикала всеки човек да се тормози ", добави Василев. Той сподели, че в случай че прокуратурата не се самосезира до понеделник, ще подаде сигнал до основния прокурор.

Попитан за новосъздадената краткотрайна комисия, която да изследва обстоятелствата към митинга против Българския футболен съюз, депутатът сподели, че тя нищо няма да обясни.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР