В понеделник ще обмисляте идея или предложения на мъж, който

...
В понеделник ще обмисляте идея или предложения на мъж, който
Коментари Харесай

На една зодия й предлагат брак, друга пълни джобовете с пари

В понеделник ще обмисляте концепция или оферти на мъж, който най-вероятно ще бъде от кръга ви другари. Възможно е значимо събитие в живота на такава персона да бъде причина за по-сериозен размисъл от ваша страна за нещата от живота.

Понеделник ще бъде удобен ден за работа, за фокусиране върху осъществяването на разнообразни професионални или бизнес задължения. Ако през днешния ден се явявате на изявление за работа, несъмнено ще можете да разчитате на шанса си.

Ако се разболеете през днешния ден, възобновяване и лекуването ви ще лишават по-дълго време.

В понеделник има възможност за закъснение или пораждане на пречки при приемане на пари, документ или пратка от друго обитаемо място.

Овен

Днес е допустимо да ви изненада непредвидена преживелица. Препоръчва ви се да не размисляте дълго и да се съгласявате на забавните оферти, макар поставените условия.

Само по този начин може да поставите в ред съмнителното си финансово състояние.

Необходимостта от вътрешна независимост може да ви принуди да престанете да се подчинявате на публичните правила на държание.

Телец

Емоционалното ви напрежение може да докара до неточности и пропуски в връзките с близките. Звездите ви предлагат да не обръщате внимание на трудностите.

Този ден е съдбоносен от Висшите сили за инспекция и тестване на вашата неотстъпчивост и темперамент.

Кратка разходка в парка ви дава опция да си съберете мислите и да вземете решения по някои въпроси.

Близнаци

Звездите ви предизвестяват да не се забърквате в рисковани действия, съмнителни познанства и каузи, свързани с риск. Вероятни са финансови загуби.

Сведете до най-малко своите задължения. Поставете в ред възприятията, мислите и делата си.

От вас се изисква храброст и неотложност в отстояване на персоналните ви ползи. Бъдете подготвени за непредвиден прелом в ориста ви.

Рак

Този ден е белязан с повишение на виталните ви сили, увеличаване на аурата и имунитета ви. Мнозина от мъжете от знака имат шанса да завършат сполучливо стартирани задължения.

Възможно е да ви се наложи да пътувате. Нараства персоналното ви омагьосване, което подготвя сътрудниците към вас.

Дори враговете ви през днешния ден няма да могат да ви навредят. Не е изключено да ви чака позитивен поврат в ориста.

Лъв

Личният ви живот през днешния ден е на първи проект. Охотно се устремявате в търсене на обич и завършения. Днес сте полови и сантиментални, идеалистични и хазартни.

Пред вашето напористо и стремглаво ухажване мъчно може да се устои. Намерете време за повече спорт или разходки.

Дева

Звездите ви предизвестяват да се пазите от опасности и съмнителни познанства. Вероятно ви предстоят непредвидени финансови разноски свързани с покупки, ремонт или връщане на дълг.

Сведете до най-малко домашните си отговорности. Нервност и отмалялост могат да доведат до скандал. Сложете в ред възприятията си и мислите.

Внимавайте в постъпките си. Очаква ви съдбоносен прелом.

Везни

Залог за триумфа за вас е натрупването на познания, разширение на кръга от познати включително и чужденци. Може да се наложи да извършите избор сред нужното и приятното.

Планетите ви предлагат да не обръщате внимание на компликациите по пътя си. Денят е изпълнен с тествания и страсти.

Скорпион

Емоционалното ви напрежение може да докара до неточности. Не са изключени спорове с близките. Може да се наложи да избирате сред приятното и нужното.

Не бива да следвате непознати препоръки. Разчитайте на интуицията си. Звездите ви предлагат да не взимате драговолно ставащото.

Денят е предопределен за тестване на търпението ви.

Стрелец

Окръжаващите виждат с интерес измененията, които стават с вас. Старайте се да се държите по този начин, като че ли във вените ви тече дворянска кръв и светът е във вашите крайници.

Нараства вашата прелест и способността ви да очаровате другите. Натрупания ви опит ви разрешава да давате препоръки наляво и надясно.

Козирог

Звездите ви предизвестяват да не се впускате в рискови действия и случки. Възможни са финансови загуби. Сведете до най-малко своите задължения през този ден.

Вероятни затруднения могат да зародят, в случай че извършите погрешна оценка на обстановката, обещаете нещо неизпълнимо или се отдадете на под напрежение труд.

Водолей

Днес сте обкръжени от положителни, великодушни и авторитетни другари. Вие също сте подготвени да разделите с тях, това което имате.

Увеличава се броят на срещите ви свързани с разискване на бъдещи вероятности и проекти, вследствие на които може да преориентирате общественото си развиване.

Риби

Денят е обвързван с промени в ориста. Получавате значима информация. Вероятно е неточни дейности да ви накарат да се замислите над доста неща, а даже да се занимавате с непознати и неизучени действия.

Но звездите ви успокояват – напъните ви имат добър резултат. Той зависи само от вас.

Източник: Dunavmost

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР