В понеделник Съветът за сигурност на ООН единодушно прие резолюция

...
В понеделник Съветът за сигурност на ООН единодушно прие резолюция
Коментари Харесай

Северна Корея: Ще потопим Япония, ще превърнем САЩ в пепел и мрак

В понеделник Съветът за сигурност на Организация на обединените нации единомислещо одобри резолюция за нови наказания против Северна Корея поради шестия й и най-мощен нуклеарен опит.

Корейската комисия за мир в Азиатско-тихоокеанския район, която е натоварена с външните връзки и пропагандата на Пхенян, прикани също за разпускането на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, който тя назова " инструмент на злото ", формиран от " подкупни " страни, настоящи по заповед на Съединени американски щати. " Четирите острова на архипелага би трябвало да бъдат потопени в морето от атомната бомба " на Северна Корея, се споделя в декларацията на комисията, публикувана от формалната организация КЦТА.

" Япония към този момент няма потребност да съществува покрай нас ", прибавя севернокорейската комисия, която насочва закани и против Вашингтон. " Нека превърнем континенталната част на Съединени американски щати в пепел и мрак като активизираме всички средства за ответен удар, които бяха готови до момента ", се споделя в декларацията.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР