В понеделник облачността ще е променлива, често намаляваща до предимно

...
В понеделник облачността ще е променлива, често намаляваща до предимно
Коментари Харесай

Облаци и до 20 градуса в понеделник

В понеделник облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до най-вече слънчево време. Ще бъде прохладно с сдържан, в Дунавската низина и Източна България - мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 15° и 20°, малко по-ниски в Лудогорието. В София оптималната температура ще е към 15°. Привечер вятърът ще отслабне и ще се ориентира от север.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до най-вече слънчево. Само на обособени места в масивите от Западна България ще превали слаб дъжд, по върховете - слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 3°.

По Черноморието облачността ще е променлива, само че сутринта по северното крайбрежие ще е към момента забележителна и на обособени места ще превалява. Вятърът ще се ориентира от запад и ще е сдържан до мощен. Максималните температури ще бъдат 15°-19°. Температурата на морската вода е от 11°-12° по северното крайбрежие до 14° по южното. Вълнeнието на морето ще е 2 - 3 бала, сутринта по северното крайбрежие - до 4 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР