В понеделник Китайската национална администрация за печат и публикации (NPPA)

...
В понеделник Китайската национална администрация за печат и публикации (NPPA)
Коментари Харесай

Китай облекчи ограниченията за местната игрална индустрия

В понеделник Китайската национална администрация за щемпел и изявления (NPPA) утвърди 105 игри в опит да смекчи неотдавнашното си използване на по-строга политика във връзка с локалните онлайн игри.

Тази политика на официалне Пекин докара до внезапен спад на акциите на Tencent Holding Ltd. в петък, припомни асоциацията на промишлеността в обява в WeChat.

Това разкри Агенция Франс Прес.

Ограниченията, оповестени от NPPA в петък, бяха мощно ориентирани към понижаване на разноските на играчите.

Ян Уенфън, старши вицепрезидент на Paper Games, съобщи: " Правителството избира издателите да печелят посредством почтени практики и продуктови нововъведения , а не посредством задълбочаване на тактиките за монетизация ".

Репресиите против тези тактики за монетизиране " провокираха разгром " на стойност 80 милиарда $ на Tencent, NetEase Inc. и Bilibili Inc.

NPPA се опита да поправи това, като разхлаби разпоредбите си и разгласи включването на разнообразни заглавия от тези компании в часовете за търговия.

Tencent се потопи с цели 16 %, като това число е най-големият му спад от 2008 година насам, а NetEase сложи личен връх със спад от 28 %. Bilibili се намали с 14%, с което общата стойност на спада в петък доближи 80 милиарда $.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР