В понеделник както Биткойн, така и други криптовалути отбелязаха спад,

...
В понеделник както Биткойн, така и други криптовалути отбелязаха спад,
Коментари Харесай

Биткойн падна под $25,000 – От тук накъде?

В понеделник както Биткойн, по този начин и други криптовалути означиха спад, отразяващ преобладаващото възприятие на неустановеност на пазарите на цифрови активи. 

През последните 24 часа цената на Биткойн стана очевидец на намаляване от към 2.6%, като за моменти даже падна до равнището към $24,950. След това активът леко се възвърне и все още на правене на публикацията се търгува на цена към $25,130.  

Това слага токенът още по-далеч от границата при $26,000, която служи като централна точка на търговия за водещия цифров актив през по-голямата част от последния месец. Сега в действителност той се колебае покрай най-ниските си равнища от средата на юни.

Крипто анализатор, прочут като “ ” подсети, че смъртният кръст на Биткойн, първият следен от януари 2022 година, ще се появи до дни.

Считано за мечи знак, смъртоносното секване се появява, когато 50-дневната пълзящата междинна пресича под 200-дневната пълзящата междинна и на доктрина допуска по-нататъшни разпродажби.

Въз основа на това анализаторът означи, че спад под поддръжката от $25,200 може да удостовери, че следва по-дълбока ценова промяна за BTC.

При този сюжет може да се стигне до струпване на продажби и BTC да се насочи към цена под $25,000, вероятно до $24,756. Рали над $26,400 би подсказало, че преимуществото се е изместило в интерес на купувачите. Това може да провокира растеж до $27,695 и най-после до $28,142.

Въпреки това, изравняването на дневния RSI под неутралния предел от 50 може да значи, че и биковете, и мечките са скептични по отношение на идното придвижване, като мечките имат леко преимущество.

По този метод може да се наложи да се следи пробив над $26,399 или намаляване под $24,756, с цел да се отсъди идващото придвижване на BTC.

Най-големият алткойн по пазарна капитализация, Етериум ( ETH ) последва посоката на Биткойн, само че означи по-големи загуби 3.4% на дневната графика и 4.4% на седмичната.

Други алткойни от топ 20 също изпитват съществени загуби на седмична база, като най-губещи са Polygon ( MATIC ), Toncoin ( TON ) и XRP със затова 12%, 8% и 6%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР