Тед Круз изглежда подкрепя врязването в протестиращите срещу климата с автомобили

...
в понеделник изглежда подкрепя използването на камиони за врязване в
Коментари Харесай

в понеделник изглежда подкрепя използването на камиони за врязване в мирни протестиращи, когато сподели видеоклип на органите на реда, които правят точно това.

Протестиращите създадоха блокада на пътя за в неделя, за да поискат фестивалът в Невада да забрани използването на пластмаси за еднократна употреба. Видео, заснето от един демонстрант, показва как полицейски рейнджър кара пикап в блокадата, като блъска един човек от пътя. Тогава рейнджърът излиза, насочва оръжие към протестиращите и им крещи да легнат на земята. Докато един протестиращ крещи на рейнджърите, че са мирни и невъоръжени и ги моли да спрат, полицаят блъска друг протестиращ на земята и коленичи върху тях, докато им поставя белезници.

Крус ретуитна видеото, пишейки , „Играйте глупави игри, печелете глупави награди.“

Това не е първият път, когато Круз очерня мирните протестиращи. Когато проектостановището на Върховния съд за отмяна изтече миналата година, тълпи от мирни протестиращи се събраха пред домовете на съдия Брет Кавано и главния съдия Джон Робъртс. Круз неточно определя демонстрациите като „насилие на тълпата“.

За някой, който защитава правата на Първата поправка, Круз изглежда е забравил, че Първата поправка е свободата на събранията.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР